+32 3 8991916+31 85 8886231info@prohairclinic.com

Blog

Video Tricopigmentatie met Sabine Dillen

Video Sabine Dillen onze tricopigmentatie specialiste tijdens een behandeling.

‘Size matters’. Waarom tricopigmentatie naalden extra dun zijn (en andere bijzondere kenmerken)

Wat je dient te weten over haar en de haar diameter.Haar kan overal in het menselijk lichaam gevonden worden, behalve in de handpalmen en aan de voetzolen. Het doel van haar is beschermend: de haren op het lichaam houden een persoon warm, neusharen voorkomen stof en vuil in het ademhalingsstelsel en wenkbrauwen voorkomen dat zweet de ogen binnendringt.

Stoppeltattoo steeds populairder in België

Stoppeltattoo steeds populairder in België 24 Augustus, 2016 14:38 Er is een nieuwe trend gesignaleerd in de wereld van uiterlijke verzorging: een tatoeage op het hoofd. Deze tattoo heeft als doel om je haar voller te doen lijken. De rage, die uit de VS is overgewaaid, wordt steeds populairder onder zowel kalende mannen als vrouwen met dunner wordend haar. Verschillende tattooshops zijn al ingesprongen op deze trend. Tattoo specialisten gebruiken echter andere materialen en pigmenten die een natuurlijk resultaat in de weg staan.

Alles over stoppeltattoo - Artikel door gezondheid.be

Gezondheid.be besteedt aandacht aan ‘stoppeltattoo tegen kaalheid’. Bijzonder praktische informatie over micro haar pigmentatie, ofwel Tricopigmentatie.

Tricopigmentatie tegen haarverlies en kaalheid

De Nederlandse website Salusi.nl besteed een artikel aan de voordelen van Tricopigmentatie (ofwel micro hair pigmentatie). Lees er meer over op de website van Salusi

Dr. Bisanga uit Brussel raadt Prohairclinic aan voor Tricopigmentatie (micro haar pigmentatie)

Dr. Bisanga, haarchirurg van de BHR clinic in Brussel video interview over Tricopigmentatie en Prohairclinic.

Milena Lardi raadt Prohairclinic aan voor Tricopigmentatie

Milena Lardi uit Milaan, uitvindster van de huidige Tricopigmentatie techniek, raadt Prohairclinic aan voor de hoge kwaliteit van de behandelingen en de consistente resultaten. In 2012 werd ons team van van Tricopigmentatie specialisten persoonlijk opgeleid door Milena Lardi. Na een doorgedreven opleiding van 6 maanden en meerdere vervolgopleidingen hebben wij in de Benelux de meeste ervaring. Milena Lardi interview

Dr. Eberson raadt Prohairclinic aan voor Micro haar pigmentatie

Dr. Eberson is een gerenommeerde FUE haartransplantatie chirurg in Amsterdam, Nederland. In deze video, gemaakt tijdens de 'FUE Europe' conferentie voor haartransplantatie chirurgen maakte hij een video waarbij hij Prohairclinic aanraadt voor Micro haar pigmentatie, ofwel Tricopigmentatie.  

Prohairclinic presenteert micro haar pigmentatie tijdens FUE Europe congres 2016

Wij bedanken dr. Bisanga van BHR clinic om ons uit te nodigen op het jaarlijkse 'FUE Europe' congres voor haar chirurgen en dermatologen.

Haarverdikker – een vollere haardos dank Tricopigmentatie

Haarverdikker – een vollere haardos dank Tricopigmentatie

Dunnere haren, je ziet de huid door je haren?

Er zijn korte en langdurige oplossingen om dunner wordende haren te camoufleren.

Getoond 1–10 van 1212

Wordt u graag persoonlijk verder geholpen?

+32 3 8991916  +31 85 8886231 of mail: info@microhaarpigmentatie.be

Gratis persoonlijke intakeGratis foto consult