Blog

Haarkliniek in België? Waar vind ik een gereputeerde haarkliniek?

Haarkliniek **Prohairclinic** in Heist op den Berg is gespecialiseerd in het oplossen van haarproblemen. Ook bij volledig haarverlies of vergevorderde kaalheid.

Wij bieden verschillende haarbehandelingen aan zoals MHP haarpigmentatie, haartransplantatie en DNA haartest. Het is een haarkliniek die zich richt op het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen die last hebben van haarproblemen.

Onze haarkliniek is gevestigd in Heist op den Berg en is bereikbaar via telefoonnummer 03 8991916 ofwel via info@prohairclinic.com

Beste haarpigmentatie artieste in Belgie?

De haartransplantatie en #smp #haarpigmentatieservice van Sabine Dillen is ongeëvenaard in #belgië en zelfs in #europa.
Ze is de toonaangevende haarpigmentatie artieste bij Prohairclinic, een van de toonaangevende Europese instituten dat in 2004 werd opgericht door Bart Verbeeck.

Vlaamse TV zonder VTM bezoekt Prohairclinic nadat opmerkelijke haarverlies behandeling ‘haarpigmentatie’ meer aan populariteit wint

Vlaanderen is nog behandelingsschuw als het gaat over voornamelijk haarverlies en kaalheid.

“Nederlanders zijn daar veel losser in het bespreken van haarverlies problemen”, volgens Bart Verbeeck, mede-eigenaar van Prohairclinic.

Bekijk de VTM uitzending 'Doe maar duurzaam' waar de duurzame haarverlies oplossing haarpigmentatie in beeld wordt gebracht.

DNA haar test : de ULTIEME en nieuwste test bij haarverlies!

De DNA-haartest die Prohairclinic Fagron aanbiedt, is een genetische test die het DNA van een persoon analyseert uit een speekselstaal. Dit type test kan informatie geven over de genetische samenstelling van een persoon, inclusief hun risico op bepaalde genetische ziekten, erfelijke aandoeningen en aanleg voor bepaalde gezondheidsproblemen.

De belangrijkste informatie die uit de test verkregen wordt is een exact antwoord op de vraag : Welke voedingsstoffen/medicatie of andere zullen in MIJN lichaam werken tegen haarverlies?

Deze test is tot op vandaag DE MEEST UITGEBREIDE GENETISCHE HAARVERLIES TEST die vandaag anno 2023 beschikbaar is voor personen met haarverlies.

Meest ervaren haarpigmentatie praktijk in Belgie?

Professionele haarpigmentatie bij Prohairclinic met jarenlange ervaring!
Bent u op zoek naar professioneel uitgevoerde haarpigmentatie bij een Belgische kliniek met meer dan 10 jaar ervaring?
Deze blogpost geeft je een uitgebreid overzicht van de faciliteit die we aanbevelen en de professionals die gespecialiseerd zijn in deze procedure. We zullen ook praten over de voordelen van het professioneel laten pigmenteren van je haar en benadrukken hoe onze kliniek je de perfecte look kan geven.
Ten slotte bespreken we het belang van het kiezen van een ervaren en vertrouwde kliniek met jarenlange ervaring op dit gebied om de beste resultaten te garanderen.
Zeer ervaren aanbieder van haarpigmentatie in België: Prohairclinic

Opleiding MHP haarpigmentatie nu mogelijk

U wil carrière maken als haar pigmentatie SMP-artiest?

Een topopleiding is de sleutel tot succes. Bovendien werk je aan het uiterlijk van klanten, en dus is veiligheid en kwaliteit superbelangrijk.
Sabine Dillen biedt enkel 1-1 MHP opleidingen aan.

Sabine Dillen is voltijdse haar pigmentatie beoefenaarster met meer dan 10 jaar ervaring.
Bovendien heeft ze ook 20 jaar ervaring als FUE-haartransplantatie hoofd assistente.

Wat je nog niet wist over haar pigmentatie – verschil met klassieke tatoeage

Wat je nog niet wist over haar pigmentatie – verschil met klassieke tatoeage

Haar pigmentatie is voor velen onder ons nog onbekend, zeker in vergelijk met haartransplantatie.
Toch is haar pigmentatie al meer dan 10 jaar beschikbaar. Ons land is samen met Nederland en Italië de bakermat van deze absoluut natuurlijk ogende haarverlies oplossing.
Ondertussen zijn de technische mogelijkheden fel verbetert en zijn de puntjes momenteel nog kleiner, en dus realistischer, dan pakweg 5 jaar geleden.
Maar is hoofdhuid micro haar pigmentatie een traditionele tatoeage? Het antwoord is NEEN. Micro haar pigmentatie van de hoofdhuid is heel anders dan een traditionele tatoeage.

Abstracte schilderijen door SMP artiste Sabine Dillen

Sabine Dillen, internationaal bekend als top haar pigmentatie specialiste is ook kunstenaar en schildert al jaren abstracte, moderne schilderijen.

TV plus met Cynthia Reeckmans interviewed Sabine Dillen-Prohairclinic

Sabine Dillen en Cynthia Reeckmans bespreken tijdens een life interview de mogelijkheden van haar pigmentatie.

KanaalZ bezoekt Sabine Dillen

KanaalZ bezoekt Prohairclinic en interviewed Sabine Dillen, haar pigmentatie specialiste.

Getoond 1–10 van 2012