DNA haar test : de ULTIEME en nieuwste test bij haarverlies!

24 Februari, 2023 13:10

De DNA-haartest die Prohairclinic Fagron aanbiedt, is een genetische test die het DNA van een persoon analyseert uit een speekselstaal. Dit type test kan informatie geven over de genetische samenstelling van een persoon, inclusief hun risico op bepaalde genetische ziekten, erfelijke aandoeningen en aanleg voor bepaalde gezondheidsproblemen.

De belangrijkste informatie die uit de test verkregen wordt is een exact antwoord op de vraag : Welke voedingsstoffen/medicatie of andere zullen in MIJN lichaam werken tegen haarverlies?

Deze test is tot op vandaag DE MEEST UITGEBREIDE GENETISCHE HAARVERLIES TEST die vandaag anno 2023 beschikbaar is voor personen met haarverlies.

De test is, in tegenstelling tot sommige andere DNA testen, betaalbaar : 249 Euro.

Maak een afspraak en binnen enkele weken weet je exact welke voedingssupplementen en of medicatie zullen werken voor JOUW lichaam.

De DNA-haartest is niet-invasief en kan worden uitgevoerd met een beetje wangspeeksel. Fagron is een bedrijf dat magistrale bereidingsdiensten levert, inclusief gepersonaliseerde medicijnoplossingen op basis van de genetische samenstelling van een patiënt.

 

Het is belangrijk op te merken dat genetische tests weliswaar waardevolle informatie kunnen opleveren, maar geen vervanging zijn voor medisch advies of diagnose.

Voordat u wijzigingen aanbrengt in uw gezondheidszorg of levensstijl op basis van de resultaten van een DNA-haartest, wordt aanbevolen om een arts of een genetisch adviseur te raadplegen.