Haarkliniek in België? Waar vind ik een gereputeerde haarkliniek?

25 Mei, 2023 16:41

Haarkliniek **Prohairclinic** in Heist op den Berg is gespecialiseerd in het oplossen van haarproblemen. Ook bij volledig haarverlies of vergevorderde kaalheid.

Wij bieden verschillende haarbehandelingen aan zoals MHP haarpigmentatie, haartransplantatie en DNA haartest. Het is een haarkliniek die zich richt op het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen die last hebben van haarproblemen.

Onze haarkliniek is gevestigd in Heist op den Berg en is bereikbaar via telefoonnummer 03 8991916 ofwel via info@prohairclinic.com

Hier is een kort verslag over de haarpigmenatie specialiste Sabine Dillen:

Sabine Dillen is een **MASTER haar pigmentatie specialiste** die sinds 2010 werkzaam is bij **Prohairclinic**, een toonaangevend instituut voor haartransplantatie en haar pigmentatie in België.

Ze heeft opleidingen gevolgd in Italië, Verenigd Koninkrijk en België, en beheerst verschillende technieken voor **SMP haar pigmentatie**, een behandeling die virtuele haarstoppels of een optische verhoging van de dichtheid creëert op de hoofdhuid.

Ze spreekt Nederlands, Engels, Duits en Frans, en staat bekend om haar professionele en vriendelijke manier van werken.

Ze heeft vele tevreden klanten die haar loven om haar natuurlijk ogende resultaten, haar oog voor detail en haar zorg voor het comfort van de patiënten²³. Sabine Dillen is een van de meest ervaren en deskundige haar pigmentatie specialisten in Europa.