+32 3 8991916+31 85 8886231info@prohairclinic.com

Haarverdikker – een vollere haardos dank Tricopigmentatie

25 Maart, 2016 18:24

Haarverdikker – een vollere haardos dank Tricopigmentatie

Dunnere haren, je ziet de huid door je haren?

Er zijn korte en langdurige oplossingen om dunner wordende haren te camoufleren.

Tricopigmentatie inzetten als haarverdikker

Tricopigmentatie is een speciale vorm van micro haar pigmentatie waarbij minuscule, biologische, pigmenten net onder de opperhuid worden aangebracht.

De behandeling wordt vaak aanzien als een tattoo, echter en tricopigmentatie is een techniek die speciaal en exclusief werd ontwikkeld voor hoofdhuid pigmentatie. Het voornaamste verschil bestaat er in dat de gebruikte naalden extreem klein zijn, net zoals haar stoppels.

Na enkele tricopigmentatie behandelingen zal de huid iets donkerder lijken. Hierdoor wordt het contrast met donkere haren kleiner en er ontstaat een natuurlijke vorm van optische haarverdikking.

De techniek is ideaal voor diegenen met een hoog huid/haar contrast en waarbij de huid net begint zichtbaar te worden. Het is geen oplossing voor personen met een lichte haarkleur of grijze haren.

Haarverdikker via tricopigmentatie is het creëren van een donkerdere opvulling van de hoofdhuid bij mannen en vrouwen om zo het haar dikker en voller te doen lijken.

Een andere look? Geen probleem

Uw haarstijl kan veranderen, uw haarkleur kan veranderen. Vandaar werken wij uitsluitend met niet-permanente pigmenten. Deze pigmenten dienen jaarlijks opgefrist te worden. Komt u niet langs voor een touch up dan zullen de pigmenten verder vervagen en na enkele jaren volledig verdwijnen op natuurlijke manier. Hierdoor heeft u altijd de mogelijkheid om uw haarpracht te veranderen.

Heeft u vragen rondom tricopigmentatie en de behandeling haarverdikker dan kan u graag met ons contact opnemen.

< Prohairclinic presenteert micro haar pigmentatie tijdens FUE Europe congres 2016 Vroegtijdig haarverlies? Tricopigmentatie, een innovatieve oplossing ! >

Wordt u graag persoonlijk verder geholpen?

+32 3 8991916  +31 85 8886231 of mail: info@microhaarpigmentatie.be

Gratis persoonlijke intakeGratis foto consult