Volgende generatie haar therapie

16 April, 2020 15:40

Volgende generatie haar regeneratieve technologieën van de  - het draait allemaal om het vinden van de juiste combinatieHaarverlies, zowel bij mannen als bij vrouwen, wordt al eeuwenlang in de literatuur beschreven.
Het is echter pas in de afgelopen 40 jaar dat wetenschappelijk gefundeerde behandelingen goede vooruitgang hebben geboekt bij het stoppen en in sommige gevallen het omkeren van progressief haarverlies.
Haarverlies heeft meestal meerdere onderliggende problemen en daarom is haarverlies niet het resultaat van één enkel probleem. Daarom kan een behandeling die bestaat uit meerdere technieken veel betere resultaten produceren.

De bekendste en meest gebruikte medicatie om de haar kwaliteit te verbeteren is medicatie (namen werden verwijderd vanwege EU censuur regelgeving). Geschiedenis en veel onderzoeken hebben de werkzaamheid van beide medicijnen aangetoond.

Orale 'medcijnen' (namen werden verwijderd vanwege EU censuur regelgeving) kunnen echter mogelijk bijwerkingen veroorzaken.

Medicijn (naam werd verwijderd vanwege EU censuur regelgeving) gebruik als een op zichzelf staande behandeling is enigszins effectief, maar in combinatie met Finasteride (dat wordt gebruikt om het genetische haar probleem te verminderen) werkt de combinatie vele malen beter.

Nieuwere technieken, zoals PRP (bloedplaatjesrijk plasma) en PRF (bloedplaatjesrijk fibrine), hebben een indirect positief effect op de haar cellen en het weefsel rondom de haarzakjes.


PRF, dat vergelijkbaar is met PRP, produceert Fibrin en is op het moment van schrijven minder bekend op het gebied van haar herstel, maar heeft mogelijk meer invloed op haar verbetering.
Bloedplaatjesrijk fibrine (PRF) of leukocyten- en bloedplaatjesrijk fibrine (L-PRF) is een PRP van de tweede generatie waarbij autologe bloedplaatjes en leukocyten aanwezig zijn in een complexe fibrinematrix. De intrinsiek behouden cytokines (een brede en losse categorie van kleine eiwitten die belangrijk zijn bij celsignalering.) Op het fibrinegaas impliceren een langzame langzame afgifte van deze biologisch actieve moleculen. Deze matrix helpt om de bloedplaatjes en groeifactoren langdurig actief te houden (vergeleken met PRP). Deze langdurige activiteit is ideaal in een omgeving met progressief haarverlies.

LLLT, of laserbehandeling op laag niveau, heeft ook een mooi instrument getoond om de haarcel stimulerende eigenschappen verder te verbeteren.
Het combineren van meerdere behandelingen voor haaruitval lijkt de logische stap om progressief haarverlies tegen te gaan.
Hoewel er andere medicatie en behandeling bestaan, is de belangrijkste focus en het doel om een combinatie van bewezen behandelingen voor haarverlies te creëren die zowel op celniveau werken als op het weefsel rond de haar cellen.

Behandelingsspecificaties:

  • PRP gecombineerd met PRF
  • LLLT
  • "Medicijn" : (naam werd verwijderd vanwege EU censuur regelgeving) in 5% vloeibare vorm ter bevordering van de bloedsdoorstroming
  • "Medicijn" (naam werd verwijderd vanwege EU censuur regelgeving) vloeibare oplossing als DHT blokker tegen genetisch haarverlies

Bij een observationeel onderzoek hebben we gemerkt dat er geen bijwerkingen zijn gemeld of opgemerkt.

Gratis consultatie reserveren