+32 3 8991916+31 85 8886231info@prohairclinic.com

Een belangrijke beslissing, onze tips, ervaring van onze klanten.

Neem voldoende tijd om informatie te vergaren, surf naar forums, lees ervaringsberichten en breng aan verschillende klinieken en instituten een bezoek. Bereid je vragen goed voor en neem je tijd om ze te stellen. Alleen op deze manier kunnen impulsieve beslissingen met teleurstellend of vaak rampzalig resultaat worden voorkomen.

'Goedkoop is vaak duurkoop'

Kies niet voor goedkoop. Goed materiaal, aangepaste pigmenten en de uren van een professioneel team kosten nu eenmaal geld. Tricopigmentatie zal dag en nacht voor een lange periode zichtbaar blijven en een slecht resultaat rechtzetten is niet altijd mogelijk of kost veel geld. Goedkoop is vaak duurkoop met alle frustraties achteraf.

Luister aandachtig naar wat er tijdens de intake wordt gezegd en toets je verwachtingen af aan het haalbare en realistische resultaat. Indien je nog twijfelt, kan je micro haar pigmentatie beter niet laten uitvoeren. Het resultaat gaat immers een lange tijd mee.

Iedereen is uniek en elke huid is anders. Laat je daarom door foto’s van anderen inspireren maar staar je er niet op blind. Het resultaat bij jezelf zal altijd wat verschillend zijn.

Velen willen het snel, goed én goedkoop. Ze willen ook een resultaat dat zolang mogelijk blijft. Voor een mooi resultaat moet je echter voldoende tijd en geld uittrekken... Weeg daarom alle voor- en nadelen nauwkeurig met elkaar af en neem de tijd om je voldoende te informeren. Wij bieden voor iedereen gratis online intake gesprekken aan via beelden of skype (enkel op afspraak).

Doe de nodige research en neem je tijd om een gespecialiseerd instituut uit te kiezen, zoals Prohairclinic tricopigmentatie Center.

tricopigmentatie lijkt eenvoudig, maar er kan veel misgaan in onervaren handen!

Te vermijden, tattoo shops die zich wagen aan MHP

Wordt u graag persoonlijk verder geholpen?

+32 3 8991916  +31 85 8886231 of mail: info@microhaarpigmentatie.be

Gratis persoonlijke intakeGratis foto consult