+32 3 8991916+31 85 8886231info@prohairclinic.com

Veilige oplossing met instant resultaat tegen kaalheid

Tricopigmentatie, ofwel micro hair pigmentation, is een niet chirurgische behandeling die zorgt voor het camoufleren van dunner wordend haar en haarverlies. Door het plaatsen van natuurlijke niet permanente pigmenten wordt de huid minder zichtbaar en wordt het effect van een natuurlijke, vollere haardos gecreëerd bij zowel mannen als vrouwen.

Naast een optisch hogere dichtheid kan er ook een shaven look worden gecreëerd en kunnen FUT littekens minder zichtbaar worden gemaakt. Het eindresultaat is reeds zichtbaar na 3 behandelingen. Er zijn geen complicaties of nevenwerkingen en het resultaat kan dankzij de natuurlijke pigmenten jaarlijks aan het huidige haarbeeld worden aangepast.

Prohairclinic - tricopigmentatie service

Sinds eind 2012 biedt Prohairclinic tricopigmentatie (geavanceerde micro haar pigmentatie methode) aan. Onze jarenlange ervaring en expertise in de haartransplantatie sector komt daarbij goed van pas. Tricopigmentatie  is immers meer dan alleen maar puntjes zetten op de huid. Een accuraat beheerste techniek, aangepast professioneel materiaal, gedistingeerd esthetisch inzicht en ervaring zijn fundamenteel in het bekomen van een zo tevredenstellend en natuurlijk mogelijk resultaat. Het is dan ook van groot belang om doordacht voor een in Tricopigmentatie gespecialiseerde kliniek of instituut te kiezen.

Aangezien tricopigmentatie net als haartransplantatie een serieuze aangelegenheid is, werken we met een vast team dat zich exclusief intricopigmentatie heeft gespecialiseerd. De gedrevenheid en professionalisme waarmee het team werkt blijft dan ook niet onopgemerkt. Zowel op forums als op internationale sites wordt hun werkwijze uitvoerig besproken. Wij zijn er trots op dat mensen woonachtig in Australië, Finland, Brazilië, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Zwitserland, Ierland en andere delen van de wereld reeds kozen voor Prohairclinic tricopigmentatie Center.

Wordt u graag persoonlijk verder geholpen?

+32 3 8991916  +31 85 8886231 of mail: info@microhaarpigmentatie.be

Gratis persoonlijke intakeGratis foto consult