+32 3 8991916+31 85 8886231info@prohairclinic.com

Ik gebruik een haarstuk/pruik, kan ik worden behandeld?

Door het dragen van een haarstukje wordt de huid dunner en gevoeliger. Deze gaat dus niet meer reageren zoals een normale huid.

Om de huid weer sterker te maken en voor te bereiden op de tricopigmentatie zal u zal uw haarstuk of pruik 's nachts moeten aflaten voor een periode van 3-6 maanden om de hoofdhuid te normaliseren en op voorschrift van de dermatoloog een cortisone crème dienen te gebruiken om de huid aan te sterken. Nadien dien je nog een maand zonder haarstukje rond te lopen om de huid voor te bereiden op de behandeling.

Aangezien we geen risico's willen nemen en moeten bekijken of de huid geschikt is voor een behandeling, raden wij een testsessie aan (mits voorbereidingen en nazorg). Ook na de testsessie zal het haarstukje tot een maand na de test afgelaten dienen te worden. Indien de test uitwijst dat de huid normaal reageert, kan een eventuele micro haar pigmentatie behandeling verder besproken worden.

Voor een testsessie en een vrijblijvend gesprek kunt u via de website een afspraak maken, of een Skype sessie aanvragen.

Gratis online consultPersoonlijke intake reserveren

Wordt u graag persoonlijk verder geholpen?

+32 3 8991916  +31 85 8886231 of mail: info@microhaarpigmentatie.be

Gratis persoonlijke intakeGratis foto consult