+32 3 8991916+31 85 8886231info@prohairclinic.com

Wat is tricopigmentatie?

Tricopigmentatie -  techniek

Micro haar pigmentatie met behulp van de Tricopigmentatie techniek is een relatief nieuwe oplossing voor optische haar vermeerdering, waarbij met behulp van biologische minipigmenten het effect van ‘haarstoppels’ wordt gecreëerd.

Op deze manier wordt bijvoorbeeld het effect van een geschoren hoofd gerealiseerd in slechts 3 behandelingen. Tijdlijn van een tricopigmentatie behandeling in beeld gebracht.

Ook kunnen littekens afkomstig van een FUT haartransplantatie operatie minder opzichtig worden gemaakt.

Haartransplantatie artsen en dermatologen  raden Tricopigmentatie-micro haar pigmentatie aan wanneer er sprake is van algemene kaalheid en om bestaande haren optische te verdichting.

Meer voor-na resultaten

Prohairclinic : eerste Tricopigmentatie - micro haar pigmentatie  aanbieder in de Benelux

Wij zijn bijzonder gespecialiseerd in de Tricopigmentatie methode en dat sinds 2012.

Tricopigmentatie is een  betaalbaar alternatief ofwel een ideale aanvulling voor haartransplantatie. Bovendien worden wij door tal van plastische chirurgen, haartransplantatie artsen aangeraden voor tricopigmentatie.

Perfect ogende haarlijn

Perfect ogende haarlijn

Tricopigmentatie oplossingen

   • Tricopigmentatie is geschikt wanneer een haartransplantatie niet mogelijk is, vanwege volledige of vergevorderde kaalheid  .
   • Deze haar pigmentatie methode is ook ideaal voor het effect van een perfecte 'geschoren look' bij beginnende kaalheid.
   • Als opvuleffect (ook na een haartransplantatie) is de methode geschikt voor diegenen die de eerste tekenen zien van haarverlies en die de hoofdhuid tussen de haren door zien. Door opvul pigmentatie kan het contrast tussen de huid en het haar verminderd worden, om zodoende een verhoogde haarvolume-illusie te verkrijgen.
   • Littekens (bijvoorbeeld na een haartransplantatie) kunnen ook vaak verbeterd worden met Tricopigmentatie, zodanig dat ze minder of niet meer zichtbaar zijn.
   • Het is tevens mogelijk voor stabiele Alopecia Areata-patiënten om een mooi resultaat te behalen met  Tricopigmentatie, waarbij de levenskwaliteit op de voorgrond staat.

Waarom zou U moeten kiezen voor Prohairclinic Tricopigmentatie?

 • Absoluut meeste ervaring inzake natuurlijke haarlijn reconstructie
 • Gebruik van biologische, niet toxische pigmenten
 • 100% fijnste naald voor natuurlijk ogende 'haar' stoppels
 • Meeste ervaring met haartransplantatie en tricopigmentatie in Europa
 • Speciaal ontworpen hardware en software, geen tattoo ombouw!
 • Meest natuurlijk ogende resultaten

Wordt u graag persoonlijk verder geholpen?

+32 3 8991916  +31 85 8886231 of mail: info@microhaarpigmentatie.be

Gratis persoonlijke intakeGratis foto consult