+32 3 8991916+31 85 8886231info@prohairclinic.com

Wie zijn wij

Prohairclinic zou je makkelijk kunnen omschrijven als een haarkliniek met een ziel. Bart Verbeeck (ervaringsdeskundige en oprichter van Prohairclinic), zijn vrouw en rechterhand Sabine Dillen en hun uiterst gedreven team dat reeds tien jaar ongewijzigd is, vechten immers al jaren tegen de negatieve gevolgen van haaruitval wereldwijd. Naast het zoeken naar wereldwijde non invasieve alternatieven en het aanbieden van FUE en Tricopigmentatie, is eerlijk informeren hun belangrijkste doel. Eerlijk. Want iedereen heeft recht op duidelijkheid. En dat is nodig ook. Want rond haaruitval bestaan er nog steeds heel wat misverstanden en taboes.

“We willen mensen weer een beter gevoel geven over zichzelf”

Bart Verbeeck die zelf vroeg met kaalheid te maken kreeg en negatieve ervaringen had met een FUT-operatie ging op zoek naar minder ingrijpende alternatieven. Zo startte hij in 2004 Prohairclinic op dat als eerste instituut in Europa met het aanbieden en optimaliseren van niet chirurgische FUE-haartransplantaties als volwaardige vervanging van de klassieke, chirurgische FUT-(strip) haartransplantatie begon. Meteen een groot succes, want meer dan 60% van hun patiënten reizen honderden of duizenden kilometers om een FUE-haartransplantatie te laten uitvoeren. Niet echt verwonderlijk, want de impact van haarverlies is nog steeds erg groot velen herkennen zich in Bart zijn verhaal.

Bart Verbeeck oprichter Pro Hair Clinic België

Ondanks het grote succes hebben Bart en Sabine hun zoektocht naar andere alternatieven nooit gestaakt. Niet iedereen komt immers in aanmerking voor een haartransplantatie en ook zij hebben recht op een nieuwe start en beter gevoel over zichzelf.

“We zijn nooit gestopt met zoeken naar mogelijke alternatieven. Niet iedereen komt immers in aanmerking voor een haartransplantatie en ook zij hebben recht op een nieuwe start en een beter gevoel over zichzelf.”

Tijdens hun zoektocht naar een nieuwe non invasieve behandeling viel hun oog op een natuurlijk pigment en veilige techniek die bij volledige kaalheid of uitdunnend haar opnieuw de illusie van een volle haardos kan creëren en dat in slechts een paar uur tijd. Het duurde dan ook niet lang vooraleer zij naar Milaan trokken, de behandeling zelf uitprobeerden en naar België brachten om het met eigen ogen te kunnen zien en het te kunnen optimaliseren. Ook deze nieuwe non invasieve en niet permanente behandeling werd een groot succes. Meer nog, het werd wereldwijd een trend.

Meest ervaren Fue haartransplantatie team en eerste Tricopigmentatie/FUE team in Europa

Prohairclinic heeft ondertussen maar liefst 12 jaar ervaring in het FUE haartransplantatie gebeuren en staat wereldwijd hoog aangeschreven als haarkliniek en als team. Meer dan 60% van onze patiënten komen vanuit de hele wereld en maken grote verplaatsingen om in alle vertrouwen een haartransplantatie of Tricopigmentatie te laten uitvoeren door ons team.

Wordt u graag persoonlijk verder geholpen?

+32 3 8991916  +31 85 8886231 of mail: info@microhaarpigmentatie.be

Gratis persoonlijke intakeGratis foto consult