Veelgestelde vragen micro haar pigmentatie

Is de behandeling pijnlijk?

Een behandeling is voelbaar en wordt door elke klant anders aangevoeld. Wij gebruiken een verdovende crème indien gewenst.

Is de kleur individueel aan te passen?

Jazeker, echter dit is net het cruciale onderdeel van een geslaagde haarpigmentatie. Onze haarpigmentatie specialisten hebben ruim 6 jaar ervaring met zowel haartransplantatie en haarpigmenatie. Zij hebben ook de nodige diploma's en erkenning

Micro haar pigmentatie is niet permanent, hoe lang zal het effect aanhouden?

Dit hangt van vele factoren af. Zo zal een donkere pigmentatie langer houden dan een lichtere pigmentatie kleur. Blootstellen aan de zon of zonnebank zal het pigment ook sneller doen vervagen.

De pigmenten worden ook verwijderd door het lichaamseigen immuunsysteem. Het kan 2-5 jaar duren alvorens de pigmenten volledig zijn verdwenen (zonder touch up)

Biologische pigmenten vangen aan te verzwakken na 7-12 maanden, waarna een opfrisbeurt nodig is.  1 keer per jaar zal er een nabehandeling (touch up) plaatsvinden. Voor behandeling tussen bestaande haren kan het effect 2-3 jaar aanhouden vooralleer een touch up nodig is.

Moet ik mijn haren afscheren om tussen bestaande haren te pigmenteren? Kan het tussen bestaande haar implantaten?

Neen, in de regel kan er tussen bestaande haren gewerkt worden.

Omdat het pigment op +- 0.5 mm diepte wordt geplaatst is er ook geen effect op de dieper gelegen haarwortels of haar implantaten.