Klantervaringen

10

Twijfelen is eigenlijk niet nodig, het resultaat is het waard

Mijn eerste consultatie bij Prohairclinic was in 2019. Ik heb toen een ruime en duidelijke uitleg gekregen van wat ik mocht verwachten. Toch heb ik uiteindelijk nog een volledig jaar getwijfeld om de stap te wagen. Die twijfel was eigenlijk nergens voor nodig, want uiteindelijk heb ik mijn eerste sessie MHP eind 2020 ingepland, gevolgd door nog twee sessies, zodat de kleur perfect overeenkwam met mijn kortgeschoren haarkleur. Sabine is een expert in haar vak in mijn ogen. Vriendelijk, to the point, eerlijk en ze doet het ook gewoon echt goed. Mensen om me heen hebben de voorbije jaren nooit de MHP kunnen onderscheiden van mijn echte haarstoppels. Zelfs niet toen ik het ook gewoon zei. Na 3 jaar heb ik een touch-up gedaan. Die was op zich niet echt nodig, het resultaat was nog steeds mooi, maar toch zag het er opnieuw nog zoveel beter uit nadien. Voor de mensen die nog twijfelen: ik denk eigenlijk dat dit gewoon niet nodig is (ondanks ik het volledig begrijp, been there). Maar het resultaat is het zeker waard om de knoop gewoon door te hakken.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Top!

Zeer goed ontvangen, snelle en vriendelijke service. Heel tevreden met het resultaat!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

zeer professionele behandeling en prima eindresultaat

Ik koos voor haarpigmentatie omdat ik een kale plek op mijn hoofd had. Door een optische haardichting is deze plek niet meer zichtbaar. Heel mooi resultaat.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

subliem

Na bijna 7 jaar en enkele touch up's , ben ik nog steeds 100% tevreden over het resultaat . Het geeft je vertrouwen en uiterlijk een enorme boost . Aan te bevelen voor jong en oud !

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Had ik al 10 jaar geleden moeten laten doen .

Bij het eerste gesprek direct zeer goed ontvangen geweest. Ze vertelden me wat kon en niet kon . Om er zeker van te zijn dat ik nadien niet teleurgesteld zou zijn . En dat ben ik zeker niet . Wanneer mijn vrienden en collega's het voor de eerste keer zagen kreeg ik alleen maar te horen dat het er goed uitzag. Mijn grootste spijt is dat ik het niet veel vroeger heb laten doen !

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Geweldige service en prachtige resultaten!!!

Sabine neemt haar tijd om het proces tot in de puntjes uit te leggen. Daarbij neemt ze alle twijfel weg. Het resultaat is perfect, en zelfs beter dan ik ooit had durven dromen. Het resultaat oogt supernatuurlijk. De overgang van stoppels naar pigmentatie is gewoonweg niet te zien. Ik had dit veel veel eerder moeten laten doen. Bedankt Sabine!!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Zeer blij met het resultaat

Na mijn haartransplantatie van enkele jaren geleden heb ik toch besloten op mijn haar helemaal af te scheren. Hierdoor waren de littekens op de achterkant van mijn hoofd zichtbaar. Ook de onnatuurlijke haargroei op de voorkant van mijn hoofd was duidelijk zichtbaar, zeker als ik me een dag niet had geschoren. Na lang twijfelen heb ik toch de stap gezet om te kiezen voor haarpigmentatie. Hier heb ik achteraf bekeken nog veel te lang over nagedacht. Het resultaat dat Sabine en Isabelle hebben afgeleverd, lag boven mijn verwachtingen. Het ziet er enorm natuurlijk uit en mijn omgeving reageert positief. Het heeft me een bepaalde rust gegeven. Zeer blij dat deze mogelijkheid bestond… BEDANKT Sabine en Isabelle…

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Super resultaat!

Ik heb langs geweest bij ProHairClinic voor een haarpigmentatie behandeling en ik ben ongelooflijk blij met het eindresultaat. Het intake gesprek, waarbij de mogelijkheden en verwachtingen kunnen besproken worden, was al heel geruststellend en de sessies die volgden waren ook zeer goed. Sabine was ongelooflijk vriendelijk, behulpzaam en zeer geduldig! Ze nam haar tijd tijdens elke sessie voor de behandeling zelf, maar ook voor de vragen en input die ik had. Zo kon ik ook telkens bijsturen waar ik het zelf wou. Het eindresultaat is meer dan uitstekend. Voor de mensen die nog twijfelen en door haaruitval met hun zelfvertrouwen worstelen: gewoon doen!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Professioneel en knap resultaat!

Ik ben heel tevreden van de keuze om deze stap te zetten. Had ik het eerder geweten, had ik het al veel vroeger gedaan!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
8

Klantvriendelijke en professionele behandeling met een mooi resultaat

Klantvriendelijke en professionele behandeling met een mooi resultaat

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

deskundig, vakwerk en een fijne sfeer

Voor haarverdichting een micropigmentatiebehandeling gehad. Het resultaat is uitstekend. Mijn hoofdhuid is nauwelijks meer zichtbaar en de preciesiepigmentatie ziet er volledig natuurlijk uit. De uitleg in de kliniek was volledig en helder. De behandeling werd gedaan in alle rust en in een prettige atmosfeer. 5 sterren, dik verdiend.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Subliem

Ik heb onlangs een bezoek gebracht aan ProHairClinic en mijn ervaring was ronduit fantastisch. Sabine was ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. De service was snel en efficiënt, zonder enige concessie aan kwaliteit. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een professionele scalp micropigmentatie.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Vriendelijk en professioneel

Aangenaam en geruststellend intake gesprek waarbij de mogelijkheden en verwachtingen kunnen besproken worden. De behandelingen zelf waren iets pijnlijker dan gedacht maar dat hangt van persoon tot persoon af. De tijd vliegt wel voorbij en het wordt u zo aangenaam mogelijk gemaakt tijdens de behandeling.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Een aanrader!

Ik heb lang getwijfeld over MHP maar achteraf bekeken was dat voor niets nodig en had ik dit eigenlijk al veel vroeger moeten laten doen. Ik maakte mij vooral zorgen over het feit dat de haarlijn en daarmee het resultaat er onnatuurlijk zou uitzien maar Sabine heeft mij daarin wel kunnen geruststellen. Nu maanden later heeft eigenlijk nog niemand dit opgemerkt en kan ik Sabine alleen maar bedanken voor het resultaat.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Aanrader!

De drie sessies verliepen op een aangename en professionele manier. Sabine en Isabelle nemen hun tijd en zijn beschikbaar om alle mogelijke vragen te beantwoorden. Het eindresultaat is meer dan uitstekend aangezien er geen verschil te zien is tussen het 'echte' haar en de zones die gepigmenteerd zijn.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Zeer tevreden!

Vlotte omgang, professioneel in hun werk. Van het eind resultaat ben ik zeer tevreden. Kortom een absolute aanrader.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Had ik het vooraf geweten, ik had al jaren geleden laten voor mhp gekozen.

Al van bij mijn eerste informatie-aanvraag waren Sabine en Bart zeer behulpzaam. Ik had best wel veel vragen en deze werden zowel per mail als via videocall uitgebreid beantwoord. Het pigmenteren zelf verliep telkens vlot en nadien kreeg ik een uitgebreide uitleg over de nazorg. Bij de 2e sessie had ik de mogelijkheid om de haarlijn nog aan te passen, wat ik ook deed. Het verschil na de 2e sessie was reeds enorm door de hogere dichtheid was er meteen een volle look. De 3e sessie zorgde voor een nog vollere look en een zeer mooi eindresultaat. Voor de mensen die nog twijfelen en door haaruitval met hun zelfvertrouwen worstelen, 1 gouden raad: gewoon doen!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Toegankelijk en proffessioneel

Zeer sympathieke vlotte dame dewelke zeer begaan is met het probleem van haar klant/patiënt. Professioneel advies en resultaat. 2min punten - communicatie in het Engels terwijl alles in het Nederlands is. - Misschien vooraf echt een plan van aanpak met omschrijving van de nabehandeling en wat wel of niet te doen. Dit kwam wel maar mondeling.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Spijt dat ik het niet eerder heb laten doen!

Sabine is zeer vriendelijk, professioneel en heeft fantastisch werk geleverd!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Tevreden

Vriendelijke ontvangst. Met dank aan Sabine en Isabel. Groetjes

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

100% tevreden

Vriendelijk, geduldig, heel professioneel met fantastisch resultaat , heel blij dat ik het heb laten doen.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Prachtig resultaat !!

Mijn eindresultaat is gewoonweg prachtig ! Had ik dit eerder geweten ik had de Haarpigmentatie behandelingen al veel eerder gedaan. Onlangs naar een feest moeten en met veel angstzweet voor de opmerkingen zegde mensen van een mooie haarlijn tot van uwe haren zijn zo mooi geschoren !

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Absoluut een aanrader

Je krijgt een duidelijke uitleg wat te verwachten van de shaven look, de sessies zelf verlopen aangenaam en professioneel. Je kan altijd bij Sabine terecht voor advies en opvolging en het resultaat is uitstekend. Mijn enige spijt is dat ik dit niet jaren eerder al heb gedaan.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Seeing = believing

Super ervaring, zowel de initiële ontvangst, als het proces in verschillende stappen. Deskundige uitleg, geduld voor vragen (en antwoorden) en mooi teamwerk tussen Isabelle en Sabine. In 3 sessies zie je hoe het resultaat letterlijk en figuurlijk vormkrijgt. In mijn geval erg subtiel (hoe ik het wou) en volledig naar wens. Dikke aanrader, op en top professionals waarbij het fijn vertoeven is tijdens het plaatsen, mooie bonus :)

Zou u ons aanbevelen?
Ja
8

Mooi resultaat

Om opnieuw een haarlijn te zien is dit een geweldige oplossing. Zeer tevreden over en goede service !!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Gewoonweg een aanrader

Je krijgt van Sabine een goede uitleg over het hoe/wat/waarom van de behandeling. Ik raad ze zeker aan andere mannen aan die last hebben van een kaal hoofd. Zij maakt je enkele jaren jonger.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Gewoon doen!

Ondanks dat het niet goedkoop en niet pijnloos is zou ik het zeker en vast opnieuw doen en iedereen kunnen aanraden. Het resultaat is perfect naturelle!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Best decision in my life!!!

During the consultation everything about the procedure was explained clearly, my questions were answered and they drew a hairline to give me an example of how they do it. Miss Dillen welcomed me in a very professional and friendly way. During the sessions she was very kind and made sure to check up on me, offering me something to drink,… she does everything to make your sessions go as smoothly and comfortable as possible. When I came back for my second session she adjusted the hairline a little bit to fulfil my wishes and added more pigments for a fuller look. The results after my second session were already AMAZING and then she added some darker pigments on the third session as the final details to make it PERFECT! This was the best decision in my life since I now don’t have to worry about a receding hairline or my hair thinning. For everyone who is in doubt; just go for it, book a consultation and you will see what she can do for you! You won’t regret it!!!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Goede uitleg

Voldoende info

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

AANRADER!!

De behandeling verloopt precies zoals Sabine me verteld heeft. Heel fijne en professionele mensen. Ik heb lang getwijfeld over MHP, ik was vooral ongerust over het resultaat en de commentaar. Het resultaat is zo goed en zo natuurlijk dat het niet zichtbaar is, het ziet er zo echt uit dat het niemand opvalt. Ik ben echt heel tevreden en heb alleen spijt dat ik dit geen jaren eerder heb laten doen! Dikke merci Sabine en Isabelle!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Super en zeer relax

Een vriendelijke ontvangst en zeer goede en professionele uitleg over micropigmentatie, sabine is in haar werk top. Dank u wel om mij weer zelfvertrouwen te geven

Zou u ons aanbevelen?
Ja
6

Merci !

De ontvangst was onberispelijk. De prijs was helaas hoog.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Professioneel en sympathiek

Mijn ervaring met Sabine, en ProHairClinic in het algemeen, was heel positief. Ze begrijpen heel goed dat de stap naar een behandeling/oplossing voor haarverlies heel groot is voor de meeste mannen. Ze zijn steeds beschikbaar om te antwoorden op alle mogelijke vragen, of om nieuwe klanten in contact te brengen met mensen die de behandeling in het verleden hebben uitgevoerd (en daar graag over willen "getuigen"). Na lang twijfelen ben ik er uiteindelijk voor gegaan. Ik ben zéér tevreden met het resultaat van de behandeling, dat zelfs beter is dan gehoopt. Bedankt Sabine!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Uitstekend

Mijn ervaring met smp bij sabine was gewoon top , resultaat volledig natuurlijk

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Top!

Op het consult werd mij goed uitgelegd wat er kon gebeuren en hoe men te werk zou gaan. Op al mijn vragen werd geantwoord zodat ik een goed beeld zou krijgen van het resultaat. De behandeling verloopt erg professioneel met de grootste zorg voor hygiëne, comfort en het beoogde resultaat. Na 3 sessies ben ik zeer tevreden en blij dat ik deze beslissing genomen heb! Vanuit mijn omgeving krijg ik enkel complimenten over mijn nieuwe look en ik voel me er erg goed bij. Voor mijn part een aanrader dus.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Topresultaat microhaarpigmentatie !

Voor diegenen die nog twijfelen over MHP, gewoon doen. Ik heb spijt dat ik het niet eerder had laten doen. Echt een super resultaat. Goede uitleg & begeleiding van begin tot einde ! Nogmaals bedankt sabine !

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Boven alle verwachtingen

Voor ik dit liet doen was er steeds wat de twijfel 'gaat dit er wel natuurlijk uitzien?', 'gaat dit niet enorm opvallen?' Want als deze behandeling mis loopt, dan is er geen weg terug. Ik had dus aanvankelijk wel wat schrik.... Maar ondertussen ben ik enorm blij dat ik deze MHP behandeling heb laten doen. Perfect uitgevoerd door professionals die hun werkwijze aanpassen aan de situatie. Mijn haar is wat dunner dus zag het er ook wat lichter uit dan bij anderen. Sabine heeft daar perfect op ingespeeld en na 3 behandelingen is het resultaat simpelweg verbluffend. De commentaren die ik krijg van anderen bewijzen dat. Er zijn zelfs al verschillende mensen geweest die van niks weten en plots over mijn hoofd willen wrijven, iets wat ik vroeger toen er nog echt haar stond ook wel eens tegenkwam. Sterke aanrader!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Zeer mooi resultaat uitgevoerd door uiterst professionele vakmensen.

Zeer tevreden over het behaalde resultaat, zoals vele dingen waar je achteraf tevreden van bent kan je alleen maar zeggen dat je het beter eerder had laten doen.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Ik raad het iedereen aan

Wanneer je last hebt van kaalheid of kale plekken is haarpigmentatie een zeer goede oplossing. De pigmentatie ziet er bij mij heel natuurlijk uit en Sabine gaat er ook voor zorgen dat dit bij jou ook zo zal zijn. Ze gaat steeds uiterst voorzichtig te werk, heeft zeer veel ervaring waardoor de behandelingen ook aangenaam verlopen. Ik raad het iedereen aan.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Altijd een fijne ervaring met fantastisch resultaat

Een professionele behandeling met een persoonlijk en aangenaam gevoel. Je voelt je gelijk op je gemak bij Sabine en zij is een echte kunstenaar. Ik ben altijd heel erg tevreden met het eindresultaat en met de gehele behandeling.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Niet twijfelen, maar doen.

Een eerste kennismaking is toch een beetje spannend. Bij het intakegeprek krijg je al duidelijk mee wat er mogelijk is en wat het te verwachten resultaat zal zijn. Sabine gaat er met vol enthousiasme, kunde en professionaliteit tegenaan met een perfecte shaving look als resultaat. Ze is de ideale gastvrouw voor een nieuwe look. Sabine, je bent een topper!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Prohairclinic heeft me geholpen mijn zelfvertrouwen terug te winnen.

Ik stond eerst vrij sceptisch tegenover micro haar pigmentatie. Na lang zoeken en vergelijken ben ik voor een behandeling bij Prohairclinic terecht gekomen. Het verkenningsgesprek met Sabine + de professionele setting en expertise hebben me meteen overtuigd om ervoor te gaan. De behandeling zelf verliep vlot en vakkundig. Je voelt je snel op je gemak en er wordt regelmatig gepolst hoe het met je gaat. Het resultaat was perfect. Alles was zo natuurlijk mogelijk gezet. Thuis kreeg ik alleen maar goede reacties. Het geeft me tot op heden het zelfvertrouwen dat ik voordien een beetje verloren was en daar ben ik erg dankbaar voor.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Had ik vroeger moeten doen

Haaruitval doet je er ouder uitzien. Door het haar heel kort te zetten en de behandeling zie ik er terug jonger uit. Weet wel dat je het vooral doet voor jezelf. Niet veel mensen letten op het verschil. Je moet er ook rekening mee houden dat je haar dagelijks 2 min scheren deel uitmaakt van je ochtendritueel. Probeer een maand voor de behandeling zeker je haar dagelijks te scheren zonder kam op je tondeuse. Als dat lukt en het gaat je goed af, is het tijd om haar pigmentatie te doen. Een top begeleiding gekregen, behandeling was zo aangenaam mogelijk. Effect is identisch aan het geschoren haar (mits dagelijks scheren). Sabine maakt er haar werk van om het perfect te krijgen.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Spijtig dat ik het niet eerder heb gedaan

Ik heb gekozen voor een shaven look en ben er super blij mee! Super professioneel en zeer vriendelijk. Gewoon een aanrader, niet van echt te onderscheiden . Na 3 behandelingen was het klaar. Bedankt Sabine!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Uitstekend

Telkens goed ontvangen en zeer duidelijke informatie gehad ivm de te behalen resultaten, prijzen,etc.. Lang getwijfeld maar zeer blij dat ik de stap gezet heb!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Behulpzaam en aandacht voor eigen wensen en verwachtingen met een top eindresultaat.

Vanaf het eerste gesprek dadelijk een goed gevoel door duidelijke uitleg over wat mogelijk en te verwachten is. Bij aankomst nog eens overlopen wat er precies zal gebeuren tijdens de verschillende sessies. Het eindresultaat is dan ook zeer geslaagd. De personen die niet wisten dat ik dit ging laten uitvoeren hadden het niet eens door. Dat is een teken van het geleverde topwerk. Ik zou iedereen die dit aan het overwegen is aanraden om informatie te vragen en een gesprek te plannen.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Shaven look: een echte aanrader!!

Sinds enkele jaren speel ik met het idee om een haartransplantatie te doen. Ik heb echter te dun haar om deze ingreep te doen en het resultaat zou niet top zijn. Prohairclinic in Heist-op-den-Berg stelde mij een ‘haarpigmentatie’ voor. De eerste keer heb ik één enkele zone laten ‘tatoeëren’ en dit was zo goed gedaan dat ik een jaar later een volledige ‘shaven look’ pigmentatie heb laten doen. Het resultaat is verbluffend. De ‘puntjes’ worden op dergelijke manier gezet dat het voor het blote oog onmogelijk is om te zien dat dit eigenlijk ‘inktvlekjes’ zijn. De kleur van het (echt) haar wordt tot in de perfectie benaderd en het resultaat oogt verbluffend natuurlijk. Een echte aanrader!!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

super natuurlijk resultaat

Al enkele jaren geleden deze stap gezet , waar ik tot op heden nog geen seconde spijt van heb . Sabine is zeer professioneel met oog voor kwaliteit , natuurlijkheid en detail . Persoonlijk voel ik mij veel beter in mijn vel en bovendien krijg je er nog een 10 jaar jonger uiterlijk erbij ! Pijnlijk ; misschien een klein beetje , maar al bij al goed te verdragen . Dus zeker aan te raden ; zowel voor jong als oud .

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Ongelofelijk resultaat, heel natuurlijk!!!

Ik ben een (jonge)man van 32 jaar. Na lang twijfelen heb ik toch de stap gezet en ik heb zoveel spijt dat ik dit niet eerder heb gedaan. Sabine is een zeer professionele vrouw, die weet wat ze doet en de lat enorm hoog legt. Ze neemt de tijd om alles goed te bespreken en gaf altijd een eerlijk antwoord op mijn vragen. Verder heb ik echt een ongelofelijk resultaat. Mijn haarlijn is heel natuurlijk en mijn bedekt hoofd maakt een groot verschil. Zelfs de dermatoloog merkte het verschil niet totdat ik er zelf over begon. Ten slotte kan ik alleen maar zeggen dat ik het iedereen zou aanraden. Na jarenlang onzeker te zijn voel ik me terug “jong” en goed in mijn vel.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

top service

ik had een goed eerste intakegesprek waarin Sabine me alles goed uitlegde hoe ze te werk gaat. Ze beantwoorde al mijn vragen . Al na de 2e keer zag je al goed resultaat na de derde keer nog beter en normaal zouden drie behandelingen goed moeten zijn , maar Sabine is een echte perfectionist in haar werk en ze wilde mij nog een 4e keer zien voor een perfect resultaat en dat is het ook. Nog geen moment spijt gehad dat ik de beslissing genomen had . Ik had tegen mijn kinderen niets gezegd dat ik de behandeling zou laten uit voeren en na de 2e behandeling zei mijn dochter papa heb je het al gezien je haar is terug aan het groeien.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Geweldig

Ik ben alopecia areata lijder en heb jaren de deuren plat gelopen van dermatologen, doch zonder resultaat. Ik ben dan op zoek gegaan op internet voor een oplossing en vond prohairclinic. Mijn besluit was gemaakt en aldus maakte ik een afspraak bij deze kliniek. Met wat geluk kon de behandeling reeds beginnen in enkele weken. Toen ik daar toekwam werd ik ontvangen door de zaakvoerster Sabine. Zij ging de behandeling uitvoeren. Na twee volledige dagen behandeling (men dient immers het volledig hoofd te behandelen aangezien bij AA op elk moment nieuwe plekken kunnen ontstaan) kreeg ik het resultaat te zien. Wel ja, dat was FE-NO-ME-NAAL !! Ik kon absoluut niet zien of men pigment had ingebracht op mijn hoofdhuid, of dat ik mijn haar zelf had afgeschoren. Sabine had hier een meesterwerkje afgeleverd (waarvoor mijn eeuwige dank Sabine, dit terzijde) Als randbemerking kan ik tevens stellen dat deze ingreep in een professioneel kader wordt uitgevoerd (simpel gezegd, Sabine zorgt er voor dat je volledig ontspannen bent). De grote test dan maar, de verschijning op het werk. Wel ja, niemand maar dan ook niemand, had ook maar iets in de gaten (en dit bij uitbreiding tot de dag van vandaag. De behandeling is dan ook uitermate geschikt voor AA lijders. Immers, ik heb altijd een volle bos haar gehad. Ik kreeg een opstoot, liep een maand met een pet en hopla daarna was mijn haar “afgeschoren”. Het zou eigenlijk zeer verwonderlijk zijn moest iemand iets opmerken (zeker gezien de perfecte klus die Sabine had uitgevoerd). Als eindnoot kan ik opmerken dat mijn leven is veranderd, en dit uiteraard in positieve zin (wat nog een understatement is). Indien je AA lijder bent (of ook de "gewoon" erfelijke kaalhoofdigheid), aarzel niet (verloren tijd) en maak een afspraak bij Prohairclinic. Indien je wil kan je met mij in contact komen, via prohairclinic.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Fantastisch resultaat

Vandaag, 4 maanden na mijn review van 1 juni ben ik ontzettend tevreden de haarpigmentatie gedaan te hebben. Het resultaat is werkelijk fantastisch en bevestigt mijn goed gevoel dat ik van in het begin bij Sabine had alsook haar professionele aanpak. De behandeling op zich is naar mijn mening pijnloos. Ik raad iedereen aan die problemen heeft met kaalheid zeker eens bij Sabine langs te gaan. Zij heeft DE oplossing. Bedankt Sabine.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Spijtig dat ik haarpigmentatie niet eerder heb laten uitvoeren wat een verandering in mijn leven .

Heb nu net mijn 2de behandeling van haarpigmentatie achter de rug en niet te geloven wat een verandering . Het is echt knap gedaan door Sabine zij is echt super in wat ze doet . Dit was voor mij de laatste kans om iets aan mijn kaalheid te laten doen en had al vele jaren complexen over mijn uiterlijk door de kaalheid. Ik ben dan met Prohairclinic in contact gekomen en snel had ik een eerste gesprek met Sabine die de behandeling uitvoert zij stelde mij meteen gerust en legde alles correct uit aantal weken nadien was mijn eerste behandeling en dan de week erop de 2de behandeling. Het is echt niet te geloven wat een verschil tegen vroeger ik zou iedereen dit aanraden en blijf niet kaal nu er eindelijk een oplossing is . Guy uit Meerhout Belgie.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Prachtig

Het is redelijk pijnlijk . Maar het resultaat is prachtig

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Zeer professioneel en uitmuntende service

Zeer professioneel en uitmuntende service. Zeker aan te raden voor eender welke behandeling

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Respect voor Sabine, een uiterst professionele vrouw

Bij mijn eerste afspraak had ik nog een gesprek met Sabine vooraleer ze aan de sessie zou beginnen. Ze had daarin blijkbaar beter dan ik door dat ik voor de "shaven look" nog niet klaar was en wees mij erop dat zelfs met 1 millimeterhaar het plaatje esthetisch niet zou kloppen. In samenspraak met haar heb ik beslist de behandeling momenteel niet te doen. Het gaat er bij Sabine in de eerste plaats om de klant een goed gevoel te geven en niet om het geld. Bedankt Sabine dat ik, ondanks het feit dat ik de stap nog niet gezet heb en het verhoopte resultaat niet heb, met een goed gevoel huiswaarts gegaan ben. Ooit zie je me zeker terug!!!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Fantastisch resultaat !!!

Ik heb net mijn 3de en laatste behandeling voor pigmentatie gehad. Ik kan alleen maar lovend zijn over het resultaat en de behandeling. Ik krijg van iedereen de vraag waarom ik mijn haar zo kort heb geschoren. Er is niemand die het verschil opmerkt tussen de haarstoppels en de pigmentatie. Tijdens de eerste consultatie heb ik een zeer duidelijke en professionele uitleg gekregen van Sabine over wat ik kon verwachten van de pigmentatie. De behandelingen zijn vervolgens prima verlopen. Ik heb maar van 1 ding spijt : ik had dit veel eerder moeten laten doen. Nogmaals bedankt Sabine. Mvg K, Limburg

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Zeer tevreden.

Gewoon top ! Sabine is een sympathieke en professionele vrouw die de behandeling voortzet tot als het gewenste resultaat werd behaald. In mijn geval heeft ze zelf een 4de behandeling opgestart. Enkel spijt dat ik het niet eerder heb laten doen. Dikke merci Sabine en team !

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Zeer tevreden van het resultaat! Zeer professionele en klantvriendelijke aanpak.

Van begin tot einde sta je als klant centraal bij Prohairclinic. Alles verloop uiterst professioneel. Vanaf het eerste contact tot aan de behandeling, voor alles wordt ruim de tijd genomen. De persoonlijke touch maakt het verschil hier. Ik heb hier jaren geleden een FUE laten doen en nu recent een ‘touch-up’ tussen de haren met micropigmentatie. Van het resultaat van zowel de FUE als de pigmentatie ben ik zeer tevreden.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Top

J'ai effectué une tripigmentation avec Sabine D, tout s'est très bien passé et le résultat est parfait. Sabine est très gentille et attentionnée! I performed a tripigmentation with Sabine D, everything went very well and the result is perfect. Sabine is very kind and caring!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

zeer professionele begeleiding met echte vakmensen (FUE)

bij het eerste contact zie je direct dat je te maken hebt met mensen met kunde. dit is belangrijk want een haartransplantatie doe je niet elke dag. ik ben zeer blij dat ik voor prohairclinic heb gekozen.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Zeer professioneel team. (FUE)

Ongeveer een 2 tal weken heb ik een FUE haartransplantatie ondergaan. Vanaf het eerste ogenblik met het kennismakend gesprek met Bart, voelde ik de professionaliteit. Goede onderbouwde uitleg in een gemoedelijke sfeer. De dag van de ingreep zelf liep zeer goed, goed gestructureerd en goede begeleiding van zowel Dr Anthone Nancy als het team van Sabine. Iedereen die om een of andere reden advies wil inwinnen betreffende haarproblematiek, kan ik Prohairclinic sterk aanbevelen. Mijn dank voor eveneens jullie goede opvolging naderhand.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
8

Zeer positief (SMP)

Ondanks het feit dat men mij niet heeft verder kunnen helpen, heb ik een uiterst tevreden gevoel overgehouden aan mijn bezoek aan jullie hairclinic. Uiterst professioneel! en vriendelijk!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Great results, happy customer (SMP)

Very happy with the end result. The effect is quite subtle, and realistic. No one has noticed at all and you would have to look really closely to see the smp (no one has noticed so far) Sabin is really professional, patient and very helpful. I would definitely recommend this treatment

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

na 4 maand: mooi resultaat reeds (FUE)

4 maand na mijn haartransplantatie vind ik het resultaat toch al redelijk indrukwekkend. De komende maanden gaat dit nog een voller effect teweegbrengen en als ik zie welke evolutie nu ik reeds doorstaan heb dan weet ik dat het eindresultaat verbluffend zal zijn. De service was er top tijdens de transplantatie, men wordt goed per mail op de hoogte gehouden...kortom geen seconde spijt dat ik dit laten doen heb.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Top behandeling (FUE)

Heb de haartransplantatie gedaan en de behandeling doen ze top! Je voelt er bijna niets van en de resultaten zijn super! Mijn hoofd is na 10 dagen bijna helemaal hersteld en in de tussentijd geen pijn gehad! Had ik het maar eerder gedaan!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Prachtig! (SMP)

Na lang aarzelen heb ik toch de stap gezet voor een SMP behandeling en nog geen seconde spijt van gehad! Mensen spreken mij aan dat ze het verschil niet zien tussen mijn echte haar en de aangebrachte spots. Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen en voel mij heel gelukkig. Sabine is bovendien een heel sympathieke vrouw die rekening houdt met je persoonlijke wensen en verlangen en alle stappen van de behandeling met jou rustig bespreekt. Kortom: echt een aanrader!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Topteam (FUE)

Alles perfect verlopen . Vriendelijk en vakmensen met veel ervaring.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

heel tevreden over de op-en-top professionele begeleiding en behandeling van mijn haartransplantatie (FUE)

Vorig jaar had ik besloten om, na dergelijk opzoekingswerk, over te gaan tot een haartransplantatie. Al snel kwam ik uit bij Prohairclinic te Heist-op-den-Berg en kort daarna maakte ik alvast een eerste afspraak om te horen hoe dit eigenlijk in zijn werk ging. Bij de uitleg en begeleiding wist ik al meteen dat het er heel professioneel aan toegang en dat ik te maken kreeg met mensen die ervaring zat hadden op dat gebied en dus met kennis van zaken handelden. Diezelfde dag heb ik nog een afspraak vastgelegd en op 7 en 8 juni mocht ik langsgaan voor de implantatie van 3000 grafts. Ik ben heel tevreden van de service, de kalmte en de kwaliteit die aan de dag gelegd werd door de 3 verpleegsters om me tijdens deze 2-daagse goed te behandelen. De behandeling op zich is pijnloos, het werd met de nodige zorg en geduld gedaan. Na afloop kreeg ik een mooie en uitgebreide uitleg van het team voor de nazorg en ook hierover stelt men alles in het werk om dit alles op een professionele manier te laten overkomen. Dit bericht typ ik nu 3 dagen na mijn behandeling en de pijn, na verdoving, is volledig weg (er zijn wel enkele zwellingen in het aangezicht maar dat is volkomen normaal door de operatie). Dus om alles samen te vatten: indien jullie twijfelen om een implantatie te laten ondergaan dan zou ik zeggen 'niet twijfelen maar doen'. Bij deze dank ik nogmaals het team die me onder handen genomen heeft voor hun rust, kalmte en kwalitatieve werk. Nico.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Een verbluffend mooi, natuurlijk resultaat!! (SMP)

Ik heb voor de shaven look (haar pigmentatie) gekozen. Enkele jaren geleden had ik al eens 1 zone (bovenkant) laten doen en dat viel geweldig mee! Zelfs enkele jaren later, zonder ‘touch up’, was de optische dichtheid merkbaar. Omdat ik mijn haar heel kort schoor en je een duidelijk verschil zag tussen de onderkant en de kruin, heb ik mij bevraagd voor de ‘shaven look’. Heel professionele uitleg gekregen van Sabine, voor en nadelen werden besproken en het was zeker geen verkoopspraatje. Uiteindelijk heb ik de stap gezet en het resultaat is echt super! Geen kleurverschil (tijdens de drie sessies wordt de kleur constant bijgewerkt om tot een optimaal resultaat te komen). Het is zo natuurlijk dat zelfs de mensen die het weten, absoluut geen verschil zien tussen de haarstoppels en de ‘puntjes’. Een echte aanrader!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Top ervaring (SMP)

Halo ik ben een klant uit limburg ,en heb al reeds 4 sessies gehad bij sabine ,na 3 sessies zag het resultaat er top uit maar wou het een iets donkerder (volledig mijn smaak ) en sabine heeft het supergoed gedaan ,ik ben super content van de eindresultaat en zou het iedereen aan raden om mhp bij sabine te laten doen ,volledig natuurlijk resultaat en een luisterend oor voor de wil van de klant ,ik ga zeker altijd blijven terugkomen voor touchups groetjes

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

“Bezint eer ge begint” (FUE)

Ik was er al enkele jaren mee bezig, toch heb ik de beslissing genomen. Waarom Prohairclinic? Belangrijk is het vertrouwen in Prohairclinic, ik heb zeer veel gelezen op de Blogs, het is niet ver van mijn woning, heb één dag verlof genomen en ik werk van thuis, dus moet niet buiten komen in deze periode van Corona. Afspraak om 8:00 in de clinic. Er werd gevraagd om het document in te vullen met allerlei vragen, bel&brij kom dit zo goed mogelijk in te vullen, voor je eigen veiligheid, als je iets niet verstaat kan je altijd vragen. De vragenlijst wordt ter plaatse nog even overlopen voor de duidelijkheid. Start van de behandeling begint met het tekenen van de haarlijn, daarna het verwijderen van al je haar, een grote“shock” althans voor mij. Volgende phase de verdoving in de donor zone om vervolgens je haartjes te verwijderen, dit ging vlotjes met 2 personen (2200). 12:05 lunch. 12:30 start met verdoving voorhoofd, een beetje pijnlijk in de zin dat je voorhoofd gevoeliger is dan je achterhoofd. Dan de 2200 gaatjes worden in je voorhoofd geprikt en vervolgens worden je 2200 grafts gepland, om 16:30 was het allemaal voor elkaar. daarna nog de naverzorging goed overlopen met de nodige producten inclusief in het pakket. Ik ben momenteel zeer tevreden over het resultaat.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Fantastisch (FUE)

Hierbij mijn resultaat 10 jaar later ben ik nog steeds zeer en zeer tevreden over mijn haar inplant .... Dit raad ik enorm aan voor mannen die erover twijfelen .. Groet, een zeer tevreden klant .

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Vakkundige kliniek met aandacht voor de patiënt (FUE)

Hoewel het voelt als de dag van gisteren, is het alweer 6 maanden geleden dat ik bij Prohairclinic ben geweest voor een haartransplantatie van 1400 grafts. Tot op heden een zeer prettige ervaring. De behandeling was zorgeloos, comfortabel en vakkundig. Bij Prohairclinic is een haartransplantatie duidelijk geen lopende band werk waarbij je een nummer bent. Er werd bijvoorbeeld echt aandacht besteed aan het donormanagement (heel fijn!) en het team kwam ervaren en op elkaar ingespeeld over. Dat is bij vele, bijvoorbeeld de goedkopere klinieken in het buitenland, wel anders.. Inmiddels is de hergroei goed gestart en ben ik gezegend met haar op plekken waarvan ik dat nooit had durven dromen. Ik ben blij met de progressie en de complimenten die ik hierover krijg. Heerlijk om mijn haar eindelijk 'gewoon' te kunnen stylen zonder bezig te zijn met het bedekken van mijn inhammen. De nazorg verdient niets van lof, de instructies waren volledig en helder (de kliniek heeft ook goede YouTube filmpjes hierover!). Ik waardeer het dat de kliniek zich, ook nu nog, proactief op stelt door naar foto's van de voortgang te vragen. De nazorg stopt hier dus niet na de transplantatie en vragen, zorgen en/of opmerkingen zijn tot op heden altijd snel en inhoudelijk beantwoord. Echt heel fijn. Kortom, een aanrader en ik kijk uit naar het definitieve resultaat.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

100% tevreden. Zelf helemaal blij én veel positieve reacties! (FUE)

Ik ben erg blij dat ik gekozen heb voor PHC. Vooraf zou ik initieel naar Turkije voor een behandeling, maar ik heb me op het laatste moment bedacht. Met name de communicatie was hierin doorslaggevend. Die was rustig, kalm en kwam oprecht over. De behandeling zelf was prettig. Maar dan ook echt. Geen pijn, nul komma nul. Het resultaat is fantastisch. Ondertussen geniet ik er een jaar lang elke dag van dat ik het gedaan heb. Thanks guys!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Nog geen seconde spijt gehad van mijn FUE (FUE)

Na meer dan 4 jaar lang wikken en wegen om een haartransplantatie te laten uitvoeren, kwam ik hier bij ProHairClinic terecht. Het intake gesprek met Bart was zeer motiverend en geruststellend het gaf mij vertrouwen om de knoop eindelijk door te hakken. Nu 6 maand na mijn FUE heb ik nog geen seconde spijt gehad van mijn keuze en ben ik zeer tevreden met het resultaat. Op de na-opvolging is ook niets op aan te merken (desondanks de woelige COVID-19 tijden) Ik zou ProHairClinic zeker en vast aan iedereen aanraden! ;)

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Prachtig resultaat (FUE)

13 maanden geleden heb ik een haartransplantatie ondergaan en vandaag ga ik langs bij Prohairclinic om het eindresultaat te bespreken. Omdat mijn kaalheid serieus vergevorderd was, was ik ongerust over het aantal grafts (3.000). Op youtube zie je mannen die er 5.000 of zo laten verplaatsen met een matig resultaat. Ik hoopte dan ook enkel op een beetje beterschap en vreesde voor een tweede ronde. Het resultaat overtreft echter alle verwachtingen en dat dankzij de skills van Sabine en team. De haarlijn is perfect, alles is mooi opgevuld en ik zie er nu veel jonger uit. Dit alles met 3.000 grafts, dus ik heb nog voorraad indien nodig voor de kruin later. Ik probeer de haaruitval nu onder controle te houden met de lotion, maar ik ben ook PRP gestart met dokter Nancy en dit zo'n 6 weken na de transplantatie. Het niet behandelde haar is nu ook voller en sterker, waardoor ook grijze haren minder opvallen. De PRP heeft waarschijnlijk het herstel bevorderd want na 3-4 maanden zag het er eigenlijk al heel goed uit. De transplantatie en PRP zijn niet echt pijnlijk of moeilijk. Ik zo het zo opnieuw doen. Het beste is ongeveer 14 dagen van thuis uit te werken of een beetje vakantie te nemen omdat het even duurt voordat je je hoofd mag wassen en het nog wat rood ziet. Kortom, dit is geen 100% maar 1.000% meegevallen. Ik ben midden 40 en mijn haar is beter dan toen ik midden 20 was. Mijn kapper was stomverbaasd.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Heel tevreden van mijn SMP behandeling (SMP)

Ik ben heel erg tevreden van mijn haar pigmentatie behandeling bij Prohairclinic. Ik heb heel lang getwijfeld om de behandeling uit te laten voeren, maar nu heb ik spijt dat ik het niet eerder heb laten doen.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Fantastisch (FUE)

Ben nu 12 maanden verder en krijg alleen maar Complimenten hoe mooi het is geworden. Mijn haarlijn is beter dan 20 jaar geleden . Nogmaals bedankt prohair

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

fantastisch !!!!! (FUE)

zeer goed, zeer professioneel team. en het resultaat is ongelofelijk.meer dan ik had verwacht

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Erg tevreden (SMP)

Ben erg tevreden over de uitgevoerde MHP door Sabine van Prohairclinic! Met haar jarenlange ervaring en voorzichtige, rustige manier van werken, bezorgde ze mij het resultaat dat ik voor ogen had!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Zeer professioneel en eerlijk advies (PRP)

Tot mijn eigen verbazing heeft de PRP behandeling de haaruitval gestopt en is er nieuw haar bijgegroeid. Ik overwoog een harttransplantatie maar door de PRP behandeling was dit niet nodig ! Tevreden klant hier

Zou u ons aanbevelen?
Ja
8

Duidelijk verschil merkbaar. (PRP)

Na enkele maanden werd het haar merkbaar voller en dikker.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Uitstekend (PRP)

Professionele behandeling van vakmensen! Vriendelijk, open communicatie en de patiënt is geen nummer!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Aangename ervaring (FUE)

Vriendelijk personeel die uitstekend werk hebben geleverd. Was lang sceptisch over hoe het zou verlopen maar mijn mijn zorgen waren duidelijk voor niets! Nu afwachten op het resultaat.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

TOP! (FUE)

Professionele aanpak met aandacht voor de patiënt. Zeer goede voorbereiding, uitvoering en opvolging.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Uitstekende kwaliteit met professionele service (FUE)

Een jaar geleden heb ik een haartransplantatie gehad bij Prohairclinic. Nu mijn haar volledig is gegroeid is het resultaat fantastisch. Dankzij de zeer professionele service van de medewerkers is de dag van de transplantatie moeiteloos verlopen.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

goede ervaring (FUE)

Aardig team en meelevend bij de behandeling. Reageren snel op vragen. Resultaat is af te wachten maar tot nu toe tevreden met de manier van behandeling.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Een duurzame oplossing voor haaruitval (FUE)

Als 20tiger werd ik al geconfronteerd met haaruitval. Het begon langzaam maar was (dacht ik) onherroepelijk. Op aanraden van vrienden ben ik bij Prohairclinic terecht gekomen. Zij hebben me na een uitgebreide consultatie voorgesteld om een haartransplantatie te doen. 7 jaar geleden de voorlijn van mijn haar, recent ook de kruin. De transplantatie gebeurt door een team van professionals. Het is opmerkelijk hoe weinig last je tijdens de transplantatie ondervindt. Alles gebeurt onder plaatselijke verdoving en intussen kan je gewoon lekker Netflix kijken. Door mijn positieve ervaring van 7 jaar geleden wist ik al dat het resultaat erg echt mag zijn. Op foto's zie ik er nu jonger uit dan tien jaar geleden en het voordeel aan een transplantatie is dat het gewoon je eigen haar is dat als het ware wordt verplaatst. Zwemmen, sporten, sauna doen is geen enkel probleem door deze duurzame oplossing. Je krijgt na afloop ook de nodige opvolging en antwoord op jouw vragen. Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik dit niet eerder heb laten uitvoeren.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Zeer tevreden, goede ervaring, netjes gewerkt door professioneel team (FUE)

Half juli 2020 ben ik bij Prohairclinic behandeld en heb ik een FUE haartransplantatie ondergaan. Ik overwoog al enkele jaren om een haartransplantatie te laten doen en afgaande op goede ervaringen die ik online had gelezen heb ik begin dit jaar via de website een consult aangevraagd en foto's opgestuurd. Het consult via Skype met Bart was prettig en op basis van de foto's raadde hij mij aan om 2.000 grafts te laten transplanteren. Dit om mijn haarlijn te verlagen en mijn inhammen te dichten voor een natuurlijk ogend resultaat. Kort daarna heb ik een afspraak gemaakt voor een behandeling. Vanwege het Coronavirus was deze in eerste instantie uitgesteld, maar gelukkig kon ik in juli terecht. Het ontvangst was goed en de behandeling is goed verlopen. In de ochtend met Bart de behandeling doorgenomen en heeft Sabine mijn haarlijn getekend, welke in overleg nog iets is aangepast. Daarna zijn in de ochtend de grafts geoogst en dit is keurig netjes gedaan. Het team werkt nauwkeurig en mijn donorgebied is netjes behandeld. In de middag heeft Sabine de incisies gemaakt en hebben de assistentes de grafts geplaatst. Van de verdovingen heb ik weinig gevoeld, deze waren gelukkig niet pijnlijk. Tijdens het plaatsen van de grafts heb ik ontspannen Netflix gekeken, waardoor de tijd snel voorbij vloog. Rond half 5 's middags was het klaar. Kortom, ik ben tot nu toe zeer tevreden. Het eindresultaat is natuurlijk het belangrijkst, daar kan ik nu nog niets over zeggen. Tot nu toe heel tevreden met de behandeling, het professionele team, de communicatie met Bart en de nazorg. Vandaar nu al 5 sterren. Ik heb het gevoel dat de grafts netjes en zorgvuldig geplaatst zijn en dat er ook netjes met mijn donorgebied om is gegaan. De dagen na de behandeling vielen mee en het is snel hersteld. Na 8 dagen zag de huid er al rustig uit en waren alle korstjes bijna verdwenen. Nu begint het lange wachten, hopelijk met een goed eindresultaat. Ik ben behandeld door Sabine, Isabel, Dr. Nancy en Naima.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
7

Tevreden met het resultaat (PRP)

Vooraleer ik naar de Prohair Clinic kwam was ik van plan om SMP te laten doen en mijn haar weg te scheren. Tijdens de consulatie werd mij direct gezegd dat dit niet nodig was en dat ik mijn haaruitval kon stoppen/vertragen door een reeks van 3 PRP sessies. Na de consultatie was ik wel sceptisch over de behandeling. Toch heb ik het een kans gegeven en ik ben blij dat ik dit heb gedaan. De behandeling zelf is vrij pijnloos en duurt ook helemaal niet zo lang. Ongeveer 6 maanden na de behandeling heb ik gemerkt dat de kwaliteit van de haren op de plaats van behandeling verbeterd is. Verder merk ik ook dat er minder haar uitvalt als ik mijn haar was. Voor de mensen die twijfelen, zou ik zeker aanraden om de behandeling een kans te geven.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Ik heb een smp behandeling laten doen en ben super tevreden (SMP)

Ben 35 jaar heb onlangs een smp behandeling laten doen en vind het resultaat super , heel leuke ervaring en sabine is een echte profesional . Ze luistert naar je wensen en geeft ook raadt .je zit neftlix te kijken en is gezellig echt een aanrader

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

PRP: heel zichtbaar resultaat! (PRP)

Toen ik van Bart de uitleg kreeg over zwakkere haargroei rond de kale plek, met daarbij de foto's om dat te tonen, was ik wel overtuigd om een behandeling te proberen. Na die sessies PRP (en systematisch gebruik van de lotion) leek het er inderdaad beter uit te zien. Al twijfelde ik op een gegeven moment toch; als mijn haar een tijdje niet was gewassen, leek het niet zo'n verschil met voordien. Maar een tijdje na de behandeling heeft Bart nog eens foto's genomen, en dan zie je het absoluut zonder twijfel: een enorm groot verschil, veel dikker en steviger haar, zodat de kale plek op de kruin zelfs een stuk kleiner lijkt. Het resultaat is zoals ze het voorspeld hadden.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Zeker tevreden (FUE)

Begin juni 2020 een FUE behandeling laten uitvoeren bij Prohair Clinic in Heist op den Berg. Het ging om 1300 grafts in zone 1 (inhammen). Alles was op 1 dag gebeurd, en het team van dames werkte zeer vlot en efficient samen. Ook de voorgesprekken met Bart waren zeer geruststellend. Duidelijk dat ze al vele jaren ervaring hebben in het vak. Geen pijn gehad. De verdoving is wel wat onaangenaam, maar dat hoort erbij. Na 2/3 weken begint het merendeel van de implantaten uit te vallen, en aangezien ze bij mij minimaal geschoren hebben, zie je het niet heel erg. Ik ben nu 3,5 weken ver, en benieuwd naar wat er komen gaat! Over het algemeen zeer tevreden met de keuze.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Professioneel team leidt tot knap resultaat (FUE)

Helemaal volgens plan is het haar terug gegroeid. Ik ben zeer tevreden van mijn beslissing om voor een FUE gekozen te hebben bij PHC.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Innovatief (PRP)

Door de PRP-behandeling en het dagelijkse gebruik van de haarlotion is mijn haar volumineuzer/dikker geworden, merk je veel minder de kalende plekken vooraan, zodat ik zelfs twijfel of voor mij een haartransplantatie echt nog nodig. Ik kan dus iedereen met beginnende kaalheid deze aanpak zeker aanraden!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Aanrader! (FUE)

Het is reeds meer dan een jaar geleden dat ik koos voor een FUE bij Prohairclinic. Hoewel ik gehele behandeling vanaf dag één als positief heb ervaren, besef je een jaar later pas echt hoe erg het je heeft veranderd en wat een prachtig werk men heeft gerealiseerd. Top team, een echte aanrader!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Professioneel (FUE)

Op 03-03-2020 heb ik een FUE haartransplantatie laten doen bij Prohairclinic. Na verschillende klinieken bezocht te hebben en offertes opgevraagd te hebben heb ik deze keuze op basis van vertrouwen gemaakt. Er zijn 1500 grafts geplaatst in de inhammen, waarbij ook een stuk van de transitiezone is afgeschoren om de overgang zo natuurlijk mogelijk te maken. Het was mogelijk om een gedeelte van mijn haar te laten staan dat ik nu gebruik om het vooraanzicht te camoufleren. De behandeling was geen dagje welness maar is mij erg meegevallen. De verdoving in het implantatiegebied is het meest gevoelige, daarna is het een kwestie van geduld hebben en lang stilzitten. Het team kwam zeer professioneel op mij over, ook voor de verdoving werd ruim de tijd genomen om er zeker van te zijn dat ik geen pijn had. Bij het implanteren van de grafts is het mogelijk om Netflix te kijken wat een fijne afleiding was. Na de behandeling heb ik op dag 4 en 5 de zwelling als meest hinderlijk ervaren. Het was een forse zwelling waardoor ik moeite had om mijn ogen open te doen, maar dit was ook weer snel weg. Het wassen op dag 7 was ook zeer welkom, waarmee meteen ook de jeuk in het donorgebied weg was. Ik zit nu op 3 weken na de behandeling en ben na 14 dagen langs de kapper geweest om de rand van het 'bloempotkapsel' bij te laten werken. Ik kan het nu goed camoufleren waardoor mensen die ik het niet verteld heb nog niet doorgehad hebben dat ik een haartransplantatie heb ondergaan. Om het haarverlies te stabiliseren gebruik ik de topische finasteride/minoxidil lotion. Ik zit momenteel op 3 weken en ben uiteraard zeer benieuwd naar het eindresultaat. Achteraf gezien ben ik zeer tevreden over de dienstverlening en had ik de behandeling al een paar jaar eerder moeten laten uitvoeren. Het is toch een 'drempel' die je over moet om er volledig voor te gaan, maar ik ben blij dat ik daar over ben!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Spectaculair ! (FUE)

ik ben in april 2019 in contact gekomen met Bart van prohair en heb in mei 2019 mijn eerste van 3 PRP behandelingen gehad en ben zeer tevreden. Ik heb in 2004 en 2014 2 haartransplantatie s gehad en de haren begonnen begin 2019 toch weer uit te vallen / minder van kwalilteit te worden. Ook ben ik in augustus 2019 gestart met de topische lotion met 5% minoxidil en 0,5% finasteride. Nu 8 maanden verder ziet mij getransplanteerde haar er weer gezond en voller uit. Het is voor mij het eerste middel/behandeling dat echt werkt. Eind resultaat is te zien na 12 maanden. Dan kan ik ook weer over een laatste haartransplantatie na gaan denken. Ben tot nu toe zeer te spreken over het resultaat en het team van Prohair die mij prima begeleid hebben.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Goed meegevallen haarpigmentatie (SMP)

Dag allen, ik ben 26j en na jarenlang ongelukkig te zijn geweest met mijn haaruitval heb ik beslist om er iets aan te doen. Ik heb online zitten zoeken naar alle mogelijke oplossingen en heb micro haar pigmentatie ontdekt. Na het grondig analyseren van voor- en na-foto's van verschillende klinieken heb ik uiteindelijk gekozen voor Prohairclinic in Heist-op-den-Berg. Direct een consultatie aangevraagd en gaan luisteren. Het was even twijfelen achteraf maar ik heb het uiteindelijk laten doen. Ik heb nu al 2 behandelingen achter de rug en moet er nog 1 hebben. Ik heb er tot nu toe absoluut geen spijt van. Het resultaat oogt zeer natuurlijk. Ik heb ook het geluk dat een geschoren hoofd mij goed staat. Voor de mensen die bang zijn of twijfelen over haar pigmentatie, ga eerst eens op consultatie en luister naar hun uitleg. Dan pas wordt alles duidelijk en kom je beter te weten of het iets voor jou is of niet. Over de behandeling zelf: De behandeling is in het algemeen pijnloos. Op gevoelige plaatsen, zoals de inhammen en op de haarlijn, kan je de prikjes wel eens voelen maar dit valt zeer goed mee. Gedurende heel de behandeling lig je in een stoel en kijk je naar Netflix. Voor je het weet is de behandeling voorbij en mag je direct naar huis. Na de behandeling moet je 7 dagen een creme gebruiken op het behandelde gebied. De huid ziet de eerste dagen ook wat rood. In die 7 dagen krijgen je pigmenten een natuurlijke look. Na 7 dagen mag je weer sporten, zweten en douchen. Dit is ook het positieve aan haar pigmentatie: na 7 dagen is het resultaat er, terwijl dat bij haartransplantatie wel een jaar kan duren.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Hele fijne ervaring met PHC (FUE)

Na lang wikken en wegen ben ik eind december bij PHC geweest voor mijn haartransplantatie. Ik kan niet anders stellen dat (tot nu toe) alles érg goed is bevallen. In vergelijking met een vriend en toevalligerwijs een douane medewerker op Schiphol (die mij aansprak, omdat hij zelf ook een transplantatie heeft ondergaan) lijkt een merkbaar groot verschil zo kort na de transplantatie, dat de behandeling bij PHC vrijwel pijnloos is. Zowel de medewerker als vriend hebben veel pijn ervaren tijdens en na de behandeling, ik tot dusver niet. Je wordt warm ontvangen en merkt dat iedereen weet wat hij (voornamelijk zij) moet doen. Het contact is prettig en men blijft serieus en professioneel. Op dit moment ben ik 2 weken na behandeling en is er nog niets uitgevallen. De periode van uitval en wachten breekt binnenkort aan. Toch heb ik er - gezien het resultaat en de dichtheid nu - alle vertrouwen in. Het contact met Bart is overigens perfect. Hij reageert vriendelijk en snel. Doordeweeks, 's avonds, weekends en op "feestdagen". Ik kan daar niets op aanmerken. Mocht men twijfelen tussen PHC en een andere kliniek; doe vooral onderzoek (op bijv. haarweb) naar de verschillen in bijv. het donorgebied en de transparantie over het aantal te plaatsen grafts, overkill en het gevolg van shockloss. Met name deze elementen hebben mij doen besluiten voor PHC te kiezen en daar ben ik erg blij mee!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Vertrouwd en professioneel (FUE)

Na een aantal klinieken te hebben vergeleken, kreeg ik het beste gevoel bij Prohairclinic, dus heb ik daar een afspraak gemaakt voor een haartransplantatie (FUE). Ik vond het een fijn gevoel dat ik wist wie de behandeling zou uitvoeren, dat er rustig de tijd voor me werd genomen en het vertrouwde gevoel dat ik kreeg bij de mensen van Prohairclinic. Ongeveer een week voor de transplantatie een herinnering gekregen + informatie over hoe ik me het beste kon voorbereiden. Op de dag van de behandeling om 8:00 uur 's ochtends ontvangen door Bart, eerst een prettig gesprek gehad, daarna wat foto’s gemaakt van de ‘voor’ situatie en vervolgens is mijn haar eraf geschoren en heb ik samen met Sabine het plan van aanpak bepaald. Het was tijd voor de verdovingen en daarna zijn de grafts uit mijn donor gebied geoogst. Na een kleine lunch zijn de grafts in het transplantatiegebied geplaatst. Het was fijn om te zien dat ze het werk uitvoeren met een speciale loepbril waardoor zie nauwkeurig kunnen zien wat ze doen. Ik vond de dag vrij snel gaan en rond een uur of 16:00 was de FUE klaar. Op het eindresultaat moet ik nog even geduldig wachten maar het herstel is voorspoedig gegaan. Dank aan iedereen van Prohaiclinic.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Mijn ervaring bij PHC was in 3 woorden uitstekend, professioneel en hartelijk. (FUE)

Als expert en ervaringsdeskundige is Bart dé perfecte gastheer. Hij antwoordt kristalhelder op je vragen of bekommernissen. Dr. Nancy heeft de ondankbare taak de verdoving te plaatsen. Maar al bij al zijn deze lichte prikjes niet al te onaangenaam. De rest van het team die bij mij de eigenlijke transplantatie heeft gedaan, onder de deskundige leiding van Sabine, is professioneel, ervaren en oprecht hartelijk. De infrastructuur in de PHC is top-notch. De grote flatscreen met Netflix tijdens de ingreep deed de tijd zo passeren. Met plezier promoot ik de PHC! Mijn dank aan het hele team!!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
8

Uitstekend (SMP)

Sabine weet als de beste wat ze doet. Ze werkt voorzichtig en precies. De tevredenheid van de klant staat voorop. Het is bijna pijnloos en het resultaat is heel naturel.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Ik werd behandeld door een professioneel ervaren team dat de tijd nam. (FUE)

Na veel gelezen te hebben op het internet over haartransplantaties heb ik dan enkele weken geleden mijn behandeling gehad bij Prohairclinic in België. Ik post dit berichtje omdat ik hoop dat mensen die dit lezen misschien beter gaan kunnen beslissen wat voor hen de goede oplossing is. Ik heb heel lang mijn behandeling uitgesteld, zonder te beseffen hoe eenvoudig ze eigenlijk is. Naar de tandarts gaan is eigenlijk vervelender. Medisch gezien is de behandeling twee keer niks. Je moet gewoon ervoor zorgen dat je de eeste week of twee binnen kan blijven omdat de behandeling heel zichtbaar is. Ik ging echter op dag 10 al naar kantoor. Mijn genezingsprocess is gelukkig heel vlot verlopen. Ik heb dan ook precies gedaan wat Prohairclinic had aangeraden waaronder met met mijn hoofd in een hoek van 45° slapen. Ik heb een relaxzetel, dus dat was gemakkelijk. Je kan ook niet beginnen woelen in een relaxzetel, een aanrader. Ik ben midden in de 40 en heb al veel haar verloren. Het was of alles afscheren of een transplantatie. Ik heb voor het laatste gekozen. Veel mensen combineren een kaal hoofd met een baard, maar daar hou ik (en ook mijn vrouw) niet van. Nu is mijn haar ook wel afgeschoren, wat eigenlijk best wel meevalt (je probleem is ook weg), maar ik kijk toch uit naar mijn eindresultaat. De behandeling duurde twee dagen waarbij per dag 1500 grafts werden overgezet. Het aantal grafts werd nauwgezet geteld door Sabine en haar medewerksters, maar men had mij op voorhand al gezegd dat als er meer nodig zou zijn, dit mogelijk was. Dit was namelijk een van mijn bezorgdheden. Ik vreesde meer nodig zou zijn, maar dat bleek niet het geval. Het resultaat zag er heel goed uit met een mooie natuurlijke haarlijn en een aanvaardbare densiteit. Sabine zorgde ook goed voor single grafts op de haargrens. Ik had Prohairclinic vooral gekozen omdat zij goede resultaten hadden op hun website en het niet ver van bij mij thuis is. Ik zag het niet zitten om naar Turkije af te reizen.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Topservice voor, tijdens en na (FUE)

Van begin tot einde werd ik zeer goed opgevolgd en begeleid. Geen vraag was te veel en geen antwoord werd verbloemd. Ook tijdens de ingreep werd ik goed op de hoogte gehouden. Trouwens een heel leuk team dat het ook aangenaam vertoeven was tijdens de ingreep. en verder...het resultaat mag er zijn!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Ik zou prohairclinic zeker aanraden ! (FUE)

Al vanaf het eerste contact bij Prohairclinic, de initiële consultatie om een idee van prijs te krijgen, voelde ik mij meteen gerust omwille van de professionele aanpak en de duidelijke kennis van zaken. Ik heb dus niet lang getwijfeld om de behandeling (FUE haartransplantatie) bij hen te doen en heb nooit spijt gehad van deze beslissing. Mijn kaalheid was dermate gevorderd dat de transplantatie in 2 stappen moest gebeuren. Een eerste keer in september 2018 voor bovenkant en voorkant van mijn hoofd en onlangs in juli 2019 een tweede keer voor mijn kruin. De eerste behandeling was 2000 grafts en de tweede behandeling 1600 grafts. Over het resultaat van de eerste behandeling kan ik dus al vertellen, voor de tweede behandeling is het uiteraard nog afwachten, maar ik heb er vertrouwen in. Het resultaat van de eerste behandeling was heel goed, eigenlijk zelfs beter dan mijn verwachtingen, want ik had niet verwacht dat een transplantatie zo goed werkt en er zo natuurlijk uitziet. Ik heb eigenlijk ook wel nogal speciaal haar, nogal stug, dus dat was 1 reden waarom ik er niet helemaal gerust op was. Een tweede reden is dat mijn haar ondertussen (ik ben rond de 40 jaar) al wat peper en zout is (veel grijs tussen de donkere haren), dus ik was ook benieuwd hoe dat ging gaan bij het overplaatsen. Maar dus opnieuw, zeer goed resultaat, dwz goede dichtheid, zelfs bij relatief kort haar en ook heel natuurlijk uitzicht. Voor de 2de behandeling (kruin) heb ik dus ook niet getwijfeld om opnieuw naar prohairclinic te gaan. Nu misschien wat meer over de behandeling zelf. Die is voor mij redelijk pijnloos geweest, uiteindelijk voel je enkel de verdoving. Bij de tweede behandeling was zelfs dat tot een minimum beperkt omdat er een nieuwe dokter is bij prohairclinic voor de verdovingen en die doet dat zo goed, dat je uiteindelijk enkel de eerste prik voelt. Aangezien ik respectievelijk 2000 en 1600 grafts had, ben ik er twee keer een volledige dag geweest. Je kan bij het inplanten (tweede

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

fantastisch, de prp heeft heel goed gewerkt, mijn haren werden voller,sterker en meer (FUE)

de PRP had een zeer goed effect, mijn haren waren voller, sterker en ook meer haar. nu heb ik juist de transplantatie gehad ( dag 3 ) en het ziet er zeer goed uit, de behandeling is super vlot verlopen en ik wens langs deze weg ook het hele team te danken voor hun fantastische werk. dank u Jan

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Tevreden met het eindresultaat! (SMP)

Ik heb een haarpigmentatie ondergaan en ik ben uiterst tevreden met het eindresultaat! Ik had vooral op mijn kruin een kale plek en aan de voorkant zitten. Daar is nu helemaal niks meer van te zien! Ik ben prohairclinic en vooral Sabine dankbaar voor haar expertise. Dit heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Ik voel me eindelijk weer wie ik ben! (FUE)

Ik heb op 26 augustus 2019 een FUE behandeling ondergaan bij prohair clinic. Natuurlijk was ik zenuwachtig, maar keek er ook enorm naar uit. Dit omdat ik al jaren met mijn terugtrekkende haarlijn zat. Eerst wat minder, maar de laatste jaren enorm. Zij hebben mij vanaf het eerste moment gerustgesteld en ongelooflijk warm ontvangen. Daarnaast ging alles uiterst professioneel en hygienisch. Ik heb tijdens de behandeling geen enkele pijn gevoeld. Ondanks dat ik pas 3 weken geleden geopereerd ben, kreeg ik na 14 dagen een goed idee van mijn nieuwe haarlijn, fantastisch! Ik heb niet eens een pet gedragen vanaf dat het mocht terwijl ik dacht deze een half jaar op te houden! van A tot Z, van het online consult tot en met de nazorg kan ik niet meer dan lof geven aan het team van prohair clinic! Bedankt dat jullie mij eindelijk weer mezelf laten voelen!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Top professionele aanpak (FUE)

De ingreep verliep super professioneel ...ik heb er geen andere woorden voor . De ingreep is nu 2 maanden geleden gebeurt . Dus met nog een maand geduld zal ik nog meer resultaat zien . Hoop doet leven ...

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Uitstekende behandeling en top service (FUE)

Vanaf het moment van binnenkomst tot vertrek krijg je de volledige aandacht. Niets wordt aan het toeval overgelaten en alles is perfect geregeld. De ingreep wordt heel duidelijk uitgelegd en nauwkeurig uitgevoerd. Het resultaat is heel goed.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Super professioneel ,een echte aanrader.

Top!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Verrassend goed resultaat

Één van mijn beste investering in mezelf. Dit door een professioneel team.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Resultaat is perfect, erg vakkundig en vriendelijk personeel.

Ik beveel Prohoairclinic zeker aan! Het team is klein en daar door erg persoonlijk. Dit is ook de reden dat ik voor Prohairclinic heb gekozen. Verder is het team erg vakkundig, ze weten waar ze het over hebben en zijn ook nog is erg vriendelijk.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Totaal aan mijn verwachting voldaan

Alleen maar goede ervaringen hier Ik kon het mij niet beter voorstellen Hier een tevreden persoon waarvoor dank Niet (meer) twijfelen gewoon doen Mvg

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Fantastische service met verbluffend resultaat. Top en super vriendelijk personeel

Heb in juni 2017 een haartransplantatie ondergaan ( FUE methode ) Het resultaat is verbluffend goed geslaagd en ik ben werkelijk 100 % tevreden. Ik kan mensen alleen maar te volle aanmoedigen om NIET te twijfelen als ze overwegen om hetzelfde te doen !!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Heel goed

Dit is voor mij de ideale oplossing tegen kaalheid.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb het nu al 3,5 jaar en nog steeds erg tevreden! Kan me niet meer inbeelden zonder...

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Uitstekende resultaten! Geen seconde spijt gehad van de behandeling.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles super professioneel behandeld en ik ben enorm tevreden over het resultaat.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goeie klantvriendelijkheid. Snelle, eerlijke antwoorden. Zeer tevreden over het resultaat.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk onthaal Bij de volledige behandeling, constant een goed gevoel Streven naar natuurlijk resultaat Goede opvolging

Verbeterpunten

Geen

Zou u ons aanbevelen?
Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Zeer tevreden over de behandeling - Enkel positieve reacties ontvangen - Nagenoeg niet van echt te onderscheiden

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel mooi resultaat en het ziet er goed uit. Ik raad het zeker aan!

Verbeterpunten

Heb een beetje de uiterste gehad met de reacties. Een vriendin vond het mooi en nog andere vriendinnen vonden me schattig zo maar een goede vriendin van op school vroeger vond me op een skinhead lijken wat ik wel spijtig vond.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Professionaliteit, deskundigheid, kwaliteit, top resultaat, prima nazorg,

Zou u ons aanbevelen?
Ja
6

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Rechterkant tevreden behandeling was goed en rustige omgeving oogt natuurlijk

Verbeterpunten

Linkerkant minder tevreden als dat zoals de rechtse was was ik zeer tevreden nu wat ontgoocheld want wil hem hetzelfde maken dus zal er een volgende behandeling moeten plaatsvinden in de toekomst waar weet ik nog niet mvg Quinten

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

sterke eerste consultatie die vertrouwen geeft, goede opvolging, goede uitleg

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Last year I decided to visit the ProhairClinic as it was ‘time’ for action. I didn’t really knew which option I should take but the team really helped me in making the right choice, pigmentation it would be. The hardest part was getting used to the ‘shaven’ look ... It took me still a few months to get used to the idea, but then I finally decided to take the jump. As of the first session the team at ProhairClinic really put me at ease and they explained step by step the whole process while performing the pigmentation. They warned me it might hurt a little as some areas are more sensitive than others, but overall it is more of an ‘itching’ feeling. Even after the first session my family and friends were impressed with the results. And after all sessions, the coverage was even better. As I used all kinds of ‘cover-ups’ on my hair before, I can really say that pigmentation changed my life as I can now freely swim, wear a moto helmet without wondering how my hair looks like. Thank you Sabine, Bart & the rest of the team!

Verbeterpunten

It would be great (especially in the beginning ) that the do's & don'ts in the first weeks after the sessions are written on the website.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer zorgzame behandeling gekregen voorzien van de nodige goede raad achteraf. Momenteel 3 maand later begint het effect mooi zichtbaar te worden. Aanrader !!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima resultaat, super vriendelijk

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden van mijn beslissing, om deze haarpigmentatie te laten uitvoeren. Als ik er niet over spreek, dan ziet de omgeving niks aan mijn nieuwe haarstijl. Het oogt heel natuurlijk.

Verbeterpunten

geen verbeterpunten te melden, jullie doen Topwerk!!! Sabine is een expert in haar vak !!!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hoi Sabine, als ik bij jullie kom krijg ik altijd het gevoel dat jullie een luisterend oor zijn en altijd het beste resultaat wil voor het individu. Het is belangrijk dat je dit gevoel hebt en niet het gevoel dat jij de zoveelste klant bent die dag.... Doe zo verder....

Verbeterpunten

Hoi Sabine, ik heb al telefonisch en via mail contact willen opnemen met Anthone Nancy omdat ik mijn haarlijn toch nog iets anders wil. Spijtig genoeg kan ik op geen enkele manier in contact komen met haar. Is het mogelijk dat u in mijn naam even contact opneemt met haar om mij te contacteren via mail veronique.dl@hotmail.com of telefoon 0497 908309. Alvast bedankt.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben echt heel tevreden met het resultaat en eigenlijk is het veel beter dan ik ooit verwachte. Ook jullie aanpak op het moment zelf en de nazorg zijn meer dan uitstekend. Voor mij was mijn haar een zorg, nu ben ik daar totaal niet meer mee bezig en dat heb ik aan jullie te danken. Heel erg bedankt

Verbeterpunten

Het enige dat ik zou kunnen bedenken is de manier waarop jullie me een document lieten ondertekenen , vlak voor de ingreep, dat bij mij binnenkwam alsof jullie geen enkele eindverantwoordelijkheid hadden. Het ging over de manier waarop die nogal on diplomatisch overkwam ...

Zou u ons aanbevelen?
Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijke mensen

Verbeterpunten

Geen

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel tevreden en heel professioneel. Een echte aanrader !

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Professioneel, vriendelijk, realistisch, ervaren en kundig. Verder prima nazorg! Misschien niet de goedkoopste kliniek, maar wel met de garantie voor een natuurlijk en mooi resultaat.

Verbeterpunten

Ik weet dat ze nu een tijdelijk gebouw hebben, maar het zou mooi zijn als er in het nieuwe gebouw een ruimte is waar de partner (die denk ik vaak mee gaat) kan werken of gebruik kan maken van bepaalde faciliteiten. Ook een resultaat simulatie bij het consult zou mooi zijn. Ook al is de kliniek eerlijk en realistisch, een gelijkend voorbeeld van het resultaat zou zeker mooi zijn. Waarbij ik moet opmerken dat het resultaat tot nu toe naar tevredenheid is!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer positieve ervaring!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk personeel, correcte behandeling, duidelijke informatie en goede opvolging van het proces na de behandeling. Zeer goede communicatie!

Zou u ons aanbevelen?
Ja

Prohairclinic is lid van