Klantervaringen

10

Twijfelen is eigenlijk niet nodig, het resultaat is het waard

Mijn eerste consultatie bij Prohairclinic was in 2019. Ik heb toen een ruime en duidelijke uitleg gekregen van wat ik mocht verwachten. Toch heb ik uiteindelijk nog een volledig jaar getwijfeld om de stap te wagen. Die twijfel was eigenlijk nergens voor nodig, want uiteindelijk heb ik mijn eerste sessie MHP eind 2020 ingepland, gevolgd door nog twee sessies, zodat de kleur perfect overeenkwam met mijn kortgeschoren haarkleur. Sabine is een expert in haar vak in mijn ogen. Vriendelijk, to the point, eerlijk en ze doet het ook gewoon echt goed. Mensen om me heen hebben de voorbije jaren nooit de MHP kunnen onderscheiden van mijn echte haarstoppels. Zelfs niet toen ik het ook gewoon zei. Na 3 jaar heb ik een touch-up gedaan. Die was op zich niet echt nodig, het resultaat was nog steeds mooi, maar toch zag het er opnieuw nog zoveel beter uit nadien. Voor de mensen die nog twijfelen: ik denk eigenlijk dat dit gewoon niet nodig is (ondanks ik het volledig begrijp, been there). Maar het resultaat is het zeker waard om de knoop gewoon door te hakken.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Top!

Zeer goed ontvangen, snelle en vriendelijke service. Heel tevreden met het resultaat!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

zeer professionele behandeling en prima eindresultaat

Ik koos voor haarpigmentatie omdat ik een kale plek op mijn hoofd had. Door een optische haardichting is deze plek niet meer zichtbaar. Heel mooi resultaat.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

subliem

Na bijna 7 jaar en enkele touch up's , ben ik nog steeds 100% tevreden over het resultaat . Het geeft je vertrouwen en uiterlijk een enorme boost . Aan te bevelen voor jong en oud !

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Had ik al 10 jaar geleden moeten laten doen .

Bij het eerste gesprek direct zeer goed ontvangen geweest. Ze vertelden me wat kon en niet kon . Om er zeker van te zijn dat ik nadien niet teleurgesteld zou zijn . En dat ben ik zeker niet . Wanneer mijn vrienden en collega's het voor de eerste keer zagen kreeg ik alleen maar te horen dat het er goed uitzag. Mijn grootste spijt is dat ik het niet veel vroeger heb laten doen !

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Geweldige service en prachtige resultaten!!!

Sabine neemt haar tijd om het proces tot in de puntjes uit te leggen. Daarbij neemt ze alle twijfel weg. Het resultaat is perfect, en zelfs beter dan ik ooit had durven dromen. Het resultaat oogt supernatuurlijk. De overgang van stoppels naar pigmentatie is gewoonweg niet te zien. Ik had dit veel veel eerder moeten laten doen. Bedankt Sabine!!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Zeer blij met het resultaat

Na mijn haartransplantatie van enkele jaren geleden heb ik toch besloten op mijn haar helemaal af te scheren. Hierdoor waren de littekens op de achterkant van mijn hoofd zichtbaar. Ook de onnatuurlijke haargroei op de voorkant van mijn hoofd was duidelijk zichtbaar, zeker als ik me een dag niet had geschoren. Na lang twijfelen heb ik toch de stap gezet om te kiezen voor haarpigmentatie. Hier heb ik achteraf bekeken nog veel te lang over nagedacht. Het resultaat dat Sabine en Isabelle hebben afgeleverd, lag boven mijn verwachtingen. Het ziet er enorm natuurlijk uit en mijn omgeving reageert positief. Het heeft me een bepaalde rust gegeven. Zeer blij dat deze mogelijkheid bestond… BEDANKT Sabine en Isabelle…

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Super resultaat!

Ik heb langs geweest bij ProHairClinic voor een haarpigmentatie behandeling en ik ben ongelooflijk blij met het eindresultaat. Het intake gesprek, waarbij de mogelijkheden en verwachtingen kunnen besproken worden, was al heel geruststellend en de sessies die volgden waren ook zeer goed. Sabine was ongelooflijk vriendelijk, behulpzaam en zeer geduldig! Ze nam haar tijd tijdens elke sessie voor de behandeling zelf, maar ook voor de vragen en input die ik had. Zo kon ik ook telkens bijsturen waar ik het zelf wou. Het eindresultaat is meer dan uitstekend. Voor de mensen die nog twijfelen en door haaruitval met hun zelfvertrouwen worstelen: gewoon doen!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Professioneel en knap resultaat!

Ik ben heel tevreden van de keuze om deze stap te zetten. Had ik het eerder geweten, had ik het al veel vroeger gedaan!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
8

Klantvriendelijke en professionele behandeling met een mooi resultaat

Klantvriendelijke en professionele behandeling met een mooi resultaat

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

deskundig, vakwerk en een fijne sfeer

Voor haarverdichting een micropigmentatiebehandeling gehad. Het resultaat is uitstekend. Mijn hoofdhuid is nauwelijks meer zichtbaar en de preciesiepigmentatie ziet er volledig natuurlijk uit. De uitleg in de kliniek was volledig en helder. De behandeling werd gedaan in alle rust en in een prettige atmosfeer. 5 sterren, dik verdiend.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Subliem

Ik heb onlangs een bezoek gebracht aan ProHairClinic en mijn ervaring was ronduit fantastisch. Sabine was ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. De service was snel en efficiënt, zonder enige concessie aan kwaliteit. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een professionele scalp micropigmentatie.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Vriendelijk en professioneel

Aangenaam en geruststellend intake gesprek waarbij de mogelijkheden en verwachtingen kunnen besproken worden. De behandelingen zelf waren iets pijnlijker dan gedacht maar dat hangt van persoon tot persoon af. De tijd vliegt wel voorbij en het wordt u zo aangenaam mogelijk gemaakt tijdens de behandeling.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Een aanrader!

Ik heb lang getwijfeld over MHP maar achteraf bekeken was dat voor niets nodig en had ik dit eigenlijk al veel vroeger moeten laten doen. Ik maakte mij vooral zorgen over het feit dat de haarlijn en daarmee het resultaat er onnatuurlijk zou uitzien maar Sabine heeft mij daarin wel kunnen geruststellen. Nu maanden later heeft eigenlijk nog niemand dit opgemerkt en kan ik Sabine alleen maar bedanken voor het resultaat.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Aanrader!

De drie sessies verliepen op een aangename en professionele manier. Sabine en Isabelle nemen hun tijd en zijn beschikbaar om alle mogelijke vragen te beantwoorden. Het eindresultaat is meer dan uitstekend aangezien er geen verschil te zien is tussen het 'echte' haar en de zones die gepigmenteerd zijn.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Zeer tevreden!

Vlotte omgang, professioneel in hun werk. Van het eind resultaat ben ik zeer tevreden. Kortom een absolute aanrader.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Had ik het vooraf geweten, ik had al jaren geleden laten voor mhp gekozen.

Al van bij mijn eerste informatie-aanvraag waren Sabine en Bart zeer behulpzaam. Ik had best wel veel vragen en deze werden zowel per mail als via videocall uitgebreid beantwoord. Het pigmenteren zelf verliep telkens vlot en nadien kreeg ik een uitgebreide uitleg over de nazorg. Bij de 2e sessie had ik de mogelijkheid om de haarlijn nog aan te passen, wat ik ook deed. Het verschil na de 2e sessie was reeds enorm door de hogere dichtheid was er meteen een volle look. De 3e sessie zorgde voor een nog vollere look en een zeer mooi eindresultaat. Voor de mensen die nog twijfelen en door haaruitval met hun zelfvertrouwen worstelen, 1 gouden raad: gewoon doen!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Toegankelijk en proffessioneel

Zeer sympathieke vlotte dame dewelke zeer begaan is met het probleem van haar klant/patiënt. Professioneel advies en resultaat. 2min punten - communicatie in het Engels terwijl alles in het Nederlands is. - Misschien vooraf echt een plan van aanpak met omschrijving van de nabehandeling en wat wel of niet te doen. Dit kwam wel maar mondeling.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Spijt dat ik het niet eerder heb laten doen!

Sabine is zeer vriendelijk, professioneel en heeft fantastisch werk geleverd!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Tevreden

Vriendelijke ontvangst. Met dank aan Sabine en Isabel. Groetjes

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

100% tevreden

Vriendelijk, geduldig, heel professioneel met fantastisch resultaat , heel blij dat ik het heb laten doen.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Prachtig resultaat !!

Mijn eindresultaat is gewoonweg prachtig ! Had ik dit eerder geweten ik had de Haarpigmentatie behandelingen al veel eerder gedaan. Onlangs naar een feest moeten en met veel angstzweet voor de opmerkingen zegde mensen van een mooie haarlijn tot van uwe haren zijn zo mooi geschoren !

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Absoluut een aanrader

Je krijgt een duidelijke uitleg wat te verwachten van de shaven look, de sessies zelf verlopen aangenaam en professioneel. Je kan altijd bij Sabine terecht voor advies en opvolging en het resultaat is uitstekend. Mijn enige spijt is dat ik dit niet jaren eerder al heb gedaan.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Seeing = believing

Super ervaring, zowel de initiële ontvangst, als het proces in verschillende stappen. Deskundige uitleg, geduld voor vragen (en antwoorden) en mooi teamwerk tussen Isabelle en Sabine. In 3 sessies zie je hoe het resultaat letterlijk en figuurlijk vormkrijgt. In mijn geval erg subtiel (hoe ik het wou) en volledig naar wens. Dikke aanrader, op en top professionals waarbij het fijn vertoeven is tijdens het plaatsen, mooie bonus :)

Zou u ons aanbevelen?
Ja
8

Mooi resultaat

Om opnieuw een haarlijn te zien is dit een geweldige oplossing. Zeer tevreden over en goede service !!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Gewoonweg een aanrader

Je krijgt van Sabine een goede uitleg over het hoe/wat/waarom van de behandeling. Ik raad ze zeker aan andere mannen aan die last hebben van een kaal hoofd. Zij maakt je enkele jaren jonger.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Gewoon doen!

Ondanks dat het niet goedkoop en niet pijnloos is zou ik het zeker en vast opnieuw doen en iedereen kunnen aanraden. Het resultaat is perfect naturelle!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Best decision in my life!!!

During the consultation everything about the procedure was explained clearly, my questions were answered and they drew a hairline to give me an example of how they do it. Miss Dillen welcomed me in a very professional and friendly way. During the sessions she was very kind and made sure to check up on me, offering me something to drink,… she does everything to make your sessions go as smoothly and comfortable as possible. When I came back for my second session she adjusted the hairline a little bit to fulfil my wishes and added more pigments for a fuller look. The results after my second session were already AMAZING and then she added some darker pigments on the third session as the final details to make it PERFECT! This was the best decision in my life since I now don’t have to worry about a receding hairline or my hair thinning. For everyone who is in doubt; just go for it, book a consultation and you will see what she can do for you! You won’t regret it!!!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Goede uitleg

Voldoende info

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

AANRADER!!

De behandeling verloopt precies zoals Sabine me verteld heeft. Heel fijne en professionele mensen. Ik heb lang getwijfeld over MHP, ik was vooral ongerust over het resultaat en de commentaar. Het resultaat is zo goed en zo natuurlijk dat het niet zichtbaar is, het ziet er zo echt uit dat het niemand opvalt. Ik ben echt heel tevreden en heb alleen spijt dat ik dit geen jaren eerder heb laten doen! Dikke merci Sabine en Isabelle!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Super en zeer relax

Een vriendelijke ontvangst en zeer goede en professionele uitleg over micropigmentatie, sabine is in haar werk top. Dank u wel om mij weer zelfvertrouwen te geven

Zou u ons aanbevelen?
Ja
6

Merci !

De ontvangst was onberispelijk. De prijs was helaas hoog.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Professioneel en sympathiek

Mijn ervaring met Sabine, en ProHairClinic in het algemeen, was heel positief. Ze begrijpen heel goed dat de stap naar een behandeling/oplossing voor haarverlies heel groot is voor de meeste mannen. Ze zijn steeds beschikbaar om te antwoorden op alle mogelijke vragen, of om nieuwe klanten in contact te brengen met mensen die de behandeling in het verleden hebben uitgevoerd (en daar graag over willen "getuigen"). Na lang twijfelen ben ik er uiteindelijk voor gegaan. Ik ben zéér tevreden met het resultaat van de behandeling, dat zelfs beter is dan gehoopt. Bedankt Sabine!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Uitstekend

Mijn ervaring met smp bij sabine was gewoon top , resultaat volledig natuurlijk

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Top!

Op het consult werd mij goed uitgelegd wat er kon gebeuren en hoe men te werk zou gaan. Op al mijn vragen werd geantwoord zodat ik een goed beeld zou krijgen van het resultaat. De behandeling verloopt erg professioneel met de grootste zorg voor hygiëne, comfort en het beoogde resultaat. Na 3 sessies ben ik zeer tevreden en blij dat ik deze beslissing genomen heb! Vanuit mijn omgeving krijg ik enkel complimenten over mijn nieuwe look en ik voel me er erg goed bij. Voor mijn part een aanrader dus.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Topresultaat microhaarpigmentatie !

Voor diegenen die nog twijfelen over MHP, gewoon doen. Ik heb spijt dat ik het niet eerder had laten doen. Echt een super resultaat. Goede uitleg & begeleiding van begin tot einde ! Nogmaals bedankt sabine !

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Boven alle verwachtingen

Voor ik dit liet doen was er steeds wat de twijfel 'gaat dit er wel natuurlijk uitzien?', 'gaat dit niet enorm opvallen?' Want als deze behandeling mis loopt, dan is er geen weg terug. Ik had dus aanvankelijk wel wat schrik.... Maar ondertussen ben ik enorm blij dat ik deze MHP behandeling heb laten doen. Perfect uitgevoerd door professionals die hun werkwijze aanpassen aan de situatie. Mijn haar is wat dunner dus zag het er ook wat lichter uit dan bij anderen. Sabine heeft daar perfect op ingespeeld en na 3 behandelingen is het resultaat simpelweg verbluffend. De commentaren die ik krijg van anderen bewijzen dat. Er zijn zelfs al verschillende mensen geweest die van niks weten en plots over mijn hoofd willen wrijven, iets wat ik vroeger toen er nog echt haar stond ook wel eens tegenkwam. Sterke aanrader!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Zeer mooi resultaat uitgevoerd door uiterst professionele vakmensen.

Zeer tevreden over het behaalde resultaat, zoals vele dingen waar je achteraf tevreden van bent kan je alleen maar zeggen dat je het beter eerder had laten doen.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Ik raad het iedereen aan

Wanneer je last hebt van kaalheid of kale plekken is haarpigmentatie een zeer goede oplossing. De pigmentatie ziet er bij mij heel natuurlijk uit en Sabine gaat er ook voor zorgen dat dit bij jou ook zo zal zijn. Ze gaat steeds uiterst voorzichtig te werk, heeft zeer veel ervaring waardoor de behandelingen ook aangenaam verlopen. Ik raad het iedereen aan.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Altijd een fijne ervaring met fantastisch resultaat

Een professionele behandeling met een persoonlijk en aangenaam gevoel. Je voelt je gelijk op je gemak bij Sabine en zij is een echte kunstenaar. Ik ben altijd heel erg tevreden met het eindresultaat en met de gehele behandeling.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Niet twijfelen, maar doen.

Een eerste kennismaking is toch een beetje spannend. Bij het intakegeprek krijg je al duidelijk mee wat er mogelijk is en wat het te verwachten resultaat zal zijn. Sabine gaat er met vol enthousiasme, kunde en professionaliteit tegenaan met een perfecte shaving look als resultaat. Ze is de ideale gastvrouw voor een nieuwe look. Sabine, je bent een topper!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Prohairclinic heeft me geholpen mijn zelfvertrouwen terug te winnen.

Ik stond eerst vrij sceptisch tegenover micro haar pigmentatie. Na lang zoeken en vergelijken ben ik voor een behandeling bij Prohairclinic terecht gekomen. Het verkenningsgesprek met Sabine + de professionele setting en expertise hebben me meteen overtuigd om ervoor te gaan. De behandeling zelf verliep vlot en vakkundig. Je voelt je snel op je gemak en er wordt regelmatig gepolst hoe het met je gaat. Het resultaat was perfect. Alles was zo natuurlijk mogelijk gezet. Thuis kreeg ik alleen maar goede reacties. Het geeft me tot op heden het zelfvertrouwen dat ik voordien een beetje verloren was en daar ben ik erg dankbaar voor.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Had ik vroeger moeten doen

Haaruitval doet je er ouder uitzien. Door het haar heel kort te zetten en de behandeling zie ik er terug jonger uit. Weet wel dat je het vooral doet voor jezelf. Niet veel mensen letten op het verschil. Je moet er ook rekening mee houden dat je haar dagelijks 2 min scheren deel uitmaakt van je ochtendritueel. Probeer een maand voor de behandeling zeker je haar dagelijks te scheren zonder kam op je tondeuse. Als dat lukt en het gaat je goed af, is het tijd om haar pigmentatie te doen. Een top begeleiding gekregen, behandeling was zo aangenaam mogelijk. Effect is identisch aan het geschoren haar (mits dagelijks scheren). Sabine maakt er haar werk van om het perfect te krijgen.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Spijtig dat ik het niet eerder heb gedaan

Ik heb gekozen voor een shaven look en ben er super blij mee! Super professioneel en zeer vriendelijk. Gewoon een aanrader, niet van echt te onderscheiden . Na 3 behandelingen was het klaar. Bedankt Sabine!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Uitstekend

Telkens goed ontvangen en zeer duidelijke informatie gehad ivm de te behalen resultaten, prijzen,etc.. Lang getwijfeld maar zeer blij dat ik de stap gezet heb!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Behulpzaam en aandacht voor eigen wensen en verwachtingen met een top eindresultaat.

Vanaf het eerste gesprek dadelijk een goed gevoel door duidelijke uitleg over wat mogelijk en te verwachten is. Bij aankomst nog eens overlopen wat er precies zal gebeuren tijdens de verschillende sessies. Het eindresultaat is dan ook zeer geslaagd. De personen die niet wisten dat ik dit ging laten uitvoeren hadden het niet eens door. Dat is een teken van het geleverde topwerk. Ik zou iedereen die dit aan het overwegen is aanraden om informatie te vragen en een gesprek te plannen.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Shaven look: een echte aanrader!!

Sinds enkele jaren speel ik met het idee om een haartransplantatie te doen. Ik heb echter te dun haar om deze ingreep te doen en het resultaat zou niet top zijn. Prohairclinic in Heist-op-den-Berg stelde mij een ‘haarpigmentatie’ voor. De eerste keer heb ik één enkele zone laten ‘tatoeëren’ en dit was zo goed gedaan dat ik een jaar later een volledige ‘shaven look’ pigmentatie heb laten doen. Het resultaat is verbluffend. De ‘puntjes’ worden op dergelijke manier gezet dat het voor het blote oog onmogelijk is om te zien dat dit eigenlijk ‘inktvlekjes’ zijn. De kleur van het (echt) haar wordt tot in de perfectie benaderd en het resultaat oogt verbluffend natuurlijk. Een echte aanrader!!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

super natuurlijk resultaat

Al enkele jaren geleden deze stap gezet , waar ik tot op heden nog geen seconde spijt van heb . Sabine is zeer professioneel met oog voor kwaliteit , natuurlijkheid en detail . Persoonlijk voel ik mij veel beter in mijn vel en bovendien krijg je er nog een 10 jaar jonger uiterlijk erbij ! Pijnlijk ; misschien een klein beetje , maar al bij al goed te verdragen . Dus zeker aan te raden ; zowel voor jong als oud .

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Ongelofelijk resultaat, heel natuurlijk!!!

Ik ben een (jonge)man van 32 jaar. Na lang twijfelen heb ik toch de stap gezet en ik heb zoveel spijt dat ik dit niet eerder heb gedaan. Sabine is een zeer professionele vrouw, die weet wat ze doet en de lat enorm hoog legt. Ze neemt de tijd om alles goed te bespreken en gaf altijd een eerlijk antwoord op mijn vragen. Verder heb ik echt een ongelofelijk resultaat. Mijn haarlijn is heel natuurlijk en mijn bedekt hoofd maakt een groot verschil. Zelfs de dermatoloog merkte het verschil niet totdat ik er zelf over begon. Ten slotte kan ik alleen maar zeggen dat ik het iedereen zou aanraden. Na jarenlang onzeker te zijn voel ik me terug “jong” en goed in mijn vel.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

top service

ik had een goed eerste intakegesprek waarin Sabine me alles goed uitlegde hoe ze te werk gaat. Ze beantwoorde al mijn vragen . Al na de 2e keer zag je al goed resultaat na de derde keer nog beter en normaal zouden drie behandelingen goed moeten zijn , maar Sabine is een echte perfectionist in haar werk en ze wilde mij nog een 4e keer zien voor een perfect resultaat en dat is het ook. Nog geen moment spijt gehad dat ik de beslissing genomen had . Ik had tegen mijn kinderen niets gezegd dat ik de behandeling zou laten uit voeren en na de 2e behandeling zei mijn dochter papa heb je het al gezien je haar is terug aan het groeien.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Geweldig

Ik ben alopecia areata lijder en heb jaren de deuren plat gelopen van dermatologen, doch zonder resultaat. Ik ben dan op zoek gegaan op internet voor een oplossing en vond prohairclinic. Mijn besluit was gemaakt en aldus maakte ik een afspraak bij deze kliniek. Met wat geluk kon de behandeling reeds beginnen in enkele weken. Toen ik daar toekwam werd ik ontvangen door de zaakvoerster Sabine. Zij ging de behandeling uitvoeren. Na twee volledige dagen behandeling (men dient immers het volledig hoofd te behandelen aangezien bij AA op elk moment nieuwe plekken kunnen ontstaan) kreeg ik het resultaat te zien. Wel ja, dat was FE-NO-ME-NAAL !! Ik kon absoluut niet zien of men pigment had ingebracht op mijn hoofdhuid, of dat ik mijn haar zelf had afgeschoren. Sabine had hier een meesterwerkje afgeleverd (waarvoor mijn eeuwige dank Sabine, dit terzijde) Als randbemerking kan ik tevens stellen dat deze ingreep in een professioneel kader wordt uitgevoerd (simpel gezegd, Sabine zorgt er voor dat je volledig ontspannen bent). De grote test dan maar, de verschijning op het werk. Wel ja, niemand maar dan ook niemand, had ook maar iets in de gaten (en dit bij uitbreiding tot de dag van vandaag. De behandeling is dan ook uitermate geschikt voor AA lijders. Immers, ik heb altijd een volle bos haar gehad. Ik kreeg een opstoot, liep een maand met een pet en hopla daarna was mijn haar “afgeschoren”. Het zou eigenlijk zeer verwonderlijk zijn moest iemand iets opmerken (zeker gezien de perfecte klus die Sabine had uitgevoerd). Als eindnoot kan ik opmerken dat mijn leven is veranderd, en dit uiteraard in positieve zin (wat nog een understatement is). Indien je AA lijder bent (of ook de "gewoon" erfelijke kaalhoofdigheid), aarzel niet (verloren tijd) en maak een afspraak bij Prohairclinic. Indien je wil kan je met mij in contact komen, via prohairclinic.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Fantastisch resultaat

Vandaag, 4 maanden na mijn review van 1 juni ben ik ontzettend tevreden de haarpigmentatie gedaan te hebben. Het resultaat is werkelijk fantastisch en bevestigt mijn goed gevoel dat ik van in het begin bij Sabine had alsook haar professionele aanpak. De behandeling op zich is naar mijn mening pijnloos. Ik raad iedereen aan die problemen heeft met kaalheid zeker eens bij Sabine langs te gaan. Zij heeft DE oplossing. Bedankt Sabine.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Spijtig dat ik haarpigmentatie niet eerder heb laten uitvoeren wat een verandering in mijn leven .

Heb nu net mijn 2de behandeling van haarpigmentatie achter de rug en niet te geloven wat een verandering . Het is echt knap gedaan door Sabine zij is echt super in wat ze doet . Dit was voor mij de laatste kans om iets aan mijn kaalheid te laten doen en had al vele jaren complexen over mijn uiterlijk door de kaalheid. Ik ben dan met Prohairclinic in contact gekomen en snel had ik een eerste gesprek met Sabine die de behandeling uitvoert zij stelde mij meteen gerust en legde alles correct uit aantal weken nadien was mijn eerste behandeling en dan de week erop de 2de behandeling. Het is echt niet te geloven wat een verschil tegen vroeger ik zou iedereen dit aanraden en blijf niet kaal nu er eindelijk een oplossing is . Guy uit Meerhout Belgie.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Prachtig

Het is redelijk pijnlijk . Maar het resultaat is prachtig

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Zeer professioneel en uitmuntende service

Zeer professioneel en uitmuntende service. Zeker aan te raden voor eender welke behandeling

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Respect voor Sabine, een uiterst professionele vrouw

Bij mijn eerste afspraak had ik nog een gesprek met Sabine vooraleer ze aan de sessie zou beginnen. Ze had daarin blijkbaar beter dan ik door dat ik voor de "shaven look" nog niet klaar was en wees mij erop dat zelfs met 1 millimeterhaar het plaatje esthetisch niet zou kloppen. In samenspraak met haar heb ik beslist de behandeling momenteel niet te doen. Het gaat er bij Sabine in de eerste plaats om de klant een goed gevoel te geven en niet om het geld. Bedankt Sabine dat ik, ondanks het feit dat ik de stap nog niet gezet heb en het verhoopte resultaat niet heb, met een goed gevoel huiswaarts gegaan ben. Ooit zie je me zeker terug!!!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Fantastisch resultaat !!!

Ik heb net mijn 3de en laatste behandeling voor pigmentatie gehad. Ik kan alleen maar lovend zijn over het resultaat en de behandeling. Ik krijg van iedereen de vraag waarom ik mijn haar zo kort heb geschoren. Er is niemand die het verschil opmerkt tussen de haarstoppels en de pigmentatie. Tijdens de eerste consultatie heb ik een zeer duidelijke en professionele uitleg gekregen van Sabine over wat ik kon verwachten van de pigmentatie. De behandelingen zijn vervolgens prima verlopen. Ik heb maar van 1 ding spijt : ik had dit veel eerder moeten laten doen. Nogmaals bedankt Sabine. Mvg K, Limburg

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Zeer tevreden.

Gewoon top ! Sabine is een sympathieke en professionele vrouw die de behandeling voortzet tot als het gewenste resultaat werd behaald. In mijn geval heeft ze zelf een 4de behandeling opgestart. Enkel spijt dat ik het niet eerder heb laten doen. Dikke merci Sabine en team !

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Zeer tevreden van het resultaat! Zeer professionele en klantvriendelijke aanpak.

Van begin tot einde sta je als klant centraal bij Prohairclinic. Alles verloop uiterst professioneel. Vanaf het eerste contact tot aan de behandeling, voor alles wordt ruim de tijd genomen. De persoonlijke touch maakt het verschil hier. Ik heb hier jaren geleden een FUE laten doen en nu recent een ‘touch-up’ tussen de haren met micropigmentatie. Van het resultaat van zowel de FUE als de pigmentatie ben ik zeer tevreden.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Top

J'ai effectué une tripigmentation avec Sabine D, tout s'est très bien passé et le résultat est parfait. Sabine est très gentille et attentionnée! I performed a tripigmentation with Sabine D, everything went very well and the result is perfect. Sabine is very kind and caring!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
8

Zeer positief (SMP)

Ondanks het feit dat men mij niet heeft verder kunnen helpen, heb ik een uiterst tevreden gevoel overgehouden aan mijn bezoek aan jullie hairclinic. Uiterst professioneel! en vriendelijk!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Great results, happy customer (SMP)

Very happy with the end result. The effect is quite subtle, and realistic. No one has noticed at all and you would have to look really closely to see the smp (no one has noticed so far) Sabin is really professional, patient and very helpful. I would definitely recommend this treatment

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Prachtig! (SMP)

Na lang aarzelen heb ik toch de stap gezet voor een SMP behandeling en nog geen seconde spijt van gehad! Mensen spreken mij aan dat ze het verschil niet zien tussen mijn echte haar en de aangebrachte spots. Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen en voel mij heel gelukkig. Sabine is bovendien een heel sympathieke vrouw die rekening houdt met je persoonlijke wensen en verlangen en alle stappen van de behandeling met jou rustig bespreekt. Kortom: echt een aanrader!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Een verbluffend mooi, natuurlijk resultaat!! (SMP)

Ik heb voor de shaven look (haar pigmentatie) gekozen. Enkele jaren geleden had ik al eens 1 zone (bovenkant) laten doen en dat viel geweldig mee! Zelfs enkele jaren later, zonder ‘touch up’, was de optische dichtheid merkbaar. Omdat ik mijn haar heel kort schoor en je een duidelijk verschil zag tussen de onderkant en de kruin, heb ik mij bevraagd voor de ‘shaven look’. Heel professionele uitleg gekregen van Sabine, voor en nadelen werden besproken en het was zeker geen verkoopspraatje. Uiteindelijk heb ik de stap gezet en het resultaat is echt super! Geen kleurverschil (tijdens de drie sessies wordt de kleur constant bijgewerkt om tot een optimaal resultaat te komen). Het is zo natuurlijk dat zelfs de mensen die het weten, absoluut geen verschil zien tussen de haarstoppels en de ‘puntjes’. Een echte aanrader!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Top ervaring (SMP)

Halo ik ben een klant uit limburg ,en heb al reeds 4 sessies gehad bij sabine ,na 3 sessies zag het resultaat er top uit maar wou het een iets donkerder (volledig mijn smaak ) en sabine heeft het supergoed gedaan ,ik ben super content van de eindresultaat en zou het iedereen aan raden om mhp bij sabine te laten doen ,volledig natuurlijk resultaat en een luisterend oor voor de wil van de klant ,ik ga zeker altijd blijven terugkomen voor touchups groetjes

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Heel tevreden van mijn SMP behandeling (SMP)

Ik ben heel erg tevreden van mijn haar pigmentatie behandeling bij Prohairclinic. Ik heb heel lang getwijfeld om de behandeling uit te laten voeren, maar nu heb ik spijt dat ik het niet eerder heb laten doen.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Erg tevreden (SMP)

Ben erg tevreden over de uitgevoerde MHP door Sabine van Prohairclinic! Met haar jarenlange ervaring en voorzichtige, rustige manier van werken, bezorgde ze mij het resultaat dat ik voor ogen had!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Zeer professioneel en eerlijk advies (PRP)

Tot mijn eigen verbazing heeft de PRP behandeling de haaruitval gestopt en is er nieuw haar bijgegroeid. Ik overwoog een harttransplantatie maar door de PRP behandeling was dit niet nodig ! Tevreden klant hier

Zou u ons aanbevelen?
Ja
8

Duidelijk verschil merkbaar. (PRP)

Na enkele maanden werd het haar merkbaar voller en dikker.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Uitstekend (PRP)

Professionele behandeling van vakmensen! Vriendelijk, open communicatie en de patiënt is geen nummer!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
7

Tevreden met het resultaat (PRP)

Vooraleer ik naar de Prohair Clinic kwam was ik van plan om SMP te laten doen en mijn haar weg te scheren. Tijdens de consulatie werd mij direct gezegd dat dit niet nodig was en dat ik mijn haaruitval kon stoppen/vertragen door een reeks van 3 PRP sessies. Na de consultatie was ik wel sceptisch over de behandeling. Toch heb ik het een kans gegeven en ik ben blij dat ik dit heb gedaan. De behandeling zelf is vrij pijnloos en duurt ook helemaal niet zo lang. Ongeveer 6 maanden na de behandeling heb ik gemerkt dat de kwaliteit van de haren op de plaats van behandeling verbeterd is. Verder merk ik ook dat er minder haar uitvalt als ik mijn haar was. Voor de mensen die twijfelen, zou ik zeker aanraden om de behandeling een kans te geven.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Ik heb een smp behandeling laten doen en ben super tevreden (SMP)

Ben 35 jaar heb onlangs een smp behandeling laten doen en vind het resultaat super , heel leuke ervaring en sabine is een echte profesional . Ze luistert naar je wensen en geeft ook raadt .je zit neftlix te kijken en is gezellig echt een aanrader

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

PRP: heel zichtbaar resultaat! (PRP)

Toen ik van Bart de uitleg kreeg over zwakkere haargroei rond de kale plek, met daarbij de foto's om dat te tonen, was ik wel overtuigd om een behandeling te proberen. Na die sessies PRP (en systematisch gebruik van de lotion) leek het er inderdaad beter uit te zien. Al twijfelde ik op een gegeven moment toch; als mijn haar een tijdje niet was gewassen, leek het niet zo'n verschil met voordien. Maar een tijdje na de behandeling heeft Bart nog eens foto's genomen, en dan zie je het absoluut zonder twijfel: een enorm groot verschil, veel dikker en steviger haar, zodat de kale plek op de kruin zelfs een stuk kleiner lijkt. Het resultaat is zoals ze het voorspeld hadden.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Innovatief (PRP)

Door de PRP-behandeling en het dagelijkse gebruik van de haarlotion is mijn haar volumineuzer/dikker geworden, merk je veel minder de kalende plekken vooraan, zodat ik zelfs twijfel of voor mij een haartransplantatie echt nog nodig. Ik kan dus iedereen met beginnende kaalheid deze aanpak zeker aanraden!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Goed meegevallen haarpigmentatie (SMP)

Dag allen, ik ben 26j en na jarenlang ongelukkig te zijn geweest met mijn haaruitval heb ik beslist om er iets aan te doen. Ik heb online zitten zoeken naar alle mogelijke oplossingen en heb micro haar pigmentatie ontdekt. Na het grondig analyseren van voor- en na-foto's van verschillende klinieken heb ik uiteindelijk gekozen voor Prohairclinic in Heist-op-den-Berg. Direct een consultatie aangevraagd en gaan luisteren. Het was even twijfelen achteraf maar ik heb het uiteindelijk laten doen. Ik heb nu al 2 behandelingen achter de rug en moet er nog 1 hebben. Ik heb er tot nu toe absoluut geen spijt van. Het resultaat oogt zeer natuurlijk. Ik heb ook het geluk dat een geschoren hoofd mij goed staat. Voor de mensen die bang zijn of twijfelen over haar pigmentatie, ga eerst eens op consultatie en luister naar hun uitleg. Dan pas wordt alles duidelijk en kom je beter te weten of het iets voor jou is of niet. Over de behandeling zelf: De behandeling is in het algemeen pijnloos. Op gevoelige plaatsen, zoals de inhammen en op de haarlijn, kan je de prikjes wel eens voelen maar dit valt zeer goed mee. Gedurende heel de behandeling lig je in een stoel en kijk je naar Netflix. Voor je het weet is de behandeling voorbij en mag je direct naar huis. Na de behandeling moet je 7 dagen een creme gebruiken op het behandelde gebied. De huid ziet de eerste dagen ook wat rood. In die 7 dagen krijgen je pigmenten een natuurlijke look. Na 7 dagen mag je weer sporten, zweten en douchen. Dit is ook het positieve aan haar pigmentatie: na 7 dagen is het resultaat er, terwijl dat bij haartransplantatie wel een jaar kan duren.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
8

Uitstekend (SMP)

Sabine weet als de beste wat ze doet. Ze werkt voorzichtig en precies. De tevredenheid van de klant staat voorop. Het is bijna pijnloos en het resultaat is heel naturel.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Tevreden met het eindresultaat! (SMP)

Ik heb een haarpigmentatie ondergaan en ik ben uiterst tevreden met het eindresultaat! Ik had vooral op mijn kruin een kale plek en aan de voorkant zitten. Daar is nu helemaal niks meer van te zien! Ik ben prohairclinic en vooral Sabine dankbaar voor haar expertise. Dit heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Super professioneel ,een echte aanrader.

Top!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Verrassend goed resultaat

Één van mijn beste investering in mezelf. Dit door een professioneel team.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Resultaat is perfect, erg vakkundig en vriendelijk personeel.

Ik beveel Prohoairclinic zeker aan! Het team is klein en daar door erg persoonlijk. Dit is ook de reden dat ik voor Prohairclinic heb gekozen. Verder is het team erg vakkundig, ze weten waar ze het over hebben en zijn ook nog is erg vriendelijk.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Totaal aan mijn verwachting voldaan

Alleen maar goede ervaringen hier Ik kon het mij niet beter voorstellen Hier een tevreden persoon waarvoor dank Niet (meer) twijfelen gewoon doen Mvg

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Fantastische service met verbluffend resultaat. Top en super vriendelijk personeel

Heb in juni 2017 een haartransplantatie ondergaan ( FUE methode ) Het resultaat is verbluffend goed geslaagd en ik ben werkelijk 100 % tevreden. Ik kan mensen alleen maar te volle aanmoedigen om NIET te twijfelen als ze overwegen om hetzelfde te doen !!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Heel goed

Dit is voor mij de ideale oplossing tegen kaalheid.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb het nu al 3,5 jaar en nog steeds erg tevreden! Kan me niet meer inbeelden zonder...

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Uitstekende resultaten! Geen seconde spijt gehad van de behandeling.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles super professioneel behandeld en ik ben enorm tevreden over het resultaat.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goeie klantvriendelijkheid. Snelle, eerlijke antwoorden. Zeer tevreden over het resultaat.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk onthaal Bij de volledige behandeling, constant een goed gevoel Streven naar natuurlijk resultaat Goede opvolging

Verbeterpunten

Geen

Zou u ons aanbevelen?
Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Zeer tevreden over de behandeling - Enkel positieve reacties ontvangen - Nagenoeg niet van echt te onderscheiden

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel mooi resultaat en het ziet er goed uit. Ik raad het zeker aan!

Verbeterpunten

Heb een beetje de uiterste gehad met de reacties. Een vriendin vond het mooi en nog andere vriendinnen vonden me schattig zo maar een goede vriendin van op school vroeger vond me op een skinhead lijken wat ik wel spijtig vond.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Professionaliteit, deskundigheid, kwaliteit, top resultaat, prima nazorg,

Zou u ons aanbevelen?
Ja
6

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Rechterkant tevreden behandeling was goed en rustige omgeving oogt natuurlijk

Verbeterpunten

Linkerkant minder tevreden als dat zoals de rechtse was was ik zeer tevreden nu wat ontgoocheld want wil hem hetzelfde maken dus zal er een volgende behandeling moeten plaatsvinden in de toekomst waar weet ik nog niet mvg Quinten

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

sterke eerste consultatie die vertrouwen geeft, goede opvolging, goede uitleg

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Last year I decided to visit the ProhairClinic as it was ‘time’ for action. I didn’t really knew which option I should take but the team really helped me in making the right choice, pigmentation it would be. The hardest part was getting used to the ‘shaven’ look ... It took me still a few months to get used to the idea, but then I finally decided to take the jump. As of the first session the team at ProhairClinic really put me at ease and they explained step by step the whole process while performing the pigmentation. They warned me it might hurt a little as some areas are more sensitive than others, but overall it is more of an ‘itching’ feeling. Even after the first session my family and friends were impressed with the results. And after all sessions, the coverage was even better. As I used all kinds of ‘cover-ups’ on my hair before, I can really say that pigmentation changed my life as I can now freely swim, wear a moto helmet without wondering how my hair looks like. Thank you Sabine, Bart & the rest of the team!

Verbeterpunten

It would be great (especially in the beginning ) that the do's & don'ts in the first weeks after the sessions are written on the website.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer zorgzame behandeling gekregen voorzien van de nodige goede raad achteraf. Momenteel 3 maand later begint het effect mooi zichtbaar te worden. Aanrader !!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima resultaat, super vriendelijk

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden van mijn beslissing, om deze haarpigmentatie te laten uitvoeren. Als ik er niet over spreek, dan ziet de omgeving niks aan mijn nieuwe haarstijl. Het oogt heel natuurlijk.

Verbeterpunten

geen verbeterpunten te melden, jullie doen Topwerk!!! Sabine is een expert in haar vak !!!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hoi Sabine, als ik bij jullie kom krijg ik altijd het gevoel dat jullie een luisterend oor zijn en altijd het beste resultaat wil voor het individu. Het is belangrijk dat je dit gevoel hebt en niet het gevoel dat jij de zoveelste klant bent die dag.... Doe zo verder....

Verbeterpunten

Hoi Sabine, ik heb al telefonisch en via mail contact willen opnemen met Anthone Nancy omdat ik mijn haarlijn toch nog iets anders wil. Spijtig genoeg kan ik op geen enkele manier in contact komen met haar. Is het mogelijk dat u in mijn naam even contact opneemt met haar om mij te contacteren via mail veronique.dl@hotmail.com of telefoon 0497 908309. Alvast bedankt.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben echt heel tevreden met het resultaat en eigenlijk is het veel beter dan ik ooit verwachte. Ook jullie aanpak op het moment zelf en de nazorg zijn meer dan uitstekend. Voor mij was mijn haar een zorg, nu ben ik daar totaal niet meer mee bezig en dat heb ik aan jullie te danken. Heel erg bedankt

Verbeterpunten

Het enige dat ik zou kunnen bedenken is de manier waarop jullie me een document lieten ondertekenen , vlak voor de ingreep, dat bij mij binnenkwam alsof jullie geen enkele eindverantwoordelijkheid hadden. Het ging over de manier waarop die nogal on diplomatisch overkwam ...

Zou u ons aanbevelen?
Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijke mensen

Verbeterpunten

Geen

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel tevreden en heel professioneel. Een echte aanrader !

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Professioneel, vriendelijk, realistisch, ervaren en kundig. Verder prima nazorg! Misschien niet de goedkoopste kliniek, maar wel met de garantie voor een natuurlijk en mooi resultaat.

Verbeterpunten

Ik weet dat ze nu een tijdelijk gebouw hebben, maar het zou mooi zijn als er in het nieuwe gebouw een ruimte is waar de partner (die denk ik vaak mee gaat) kan werken of gebruik kan maken van bepaalde faciliteiten. Ook een resultaat simulatie bij het consult zou mooi zijn. Ook al is de kliniek eerlijk en realistisch, een gelijkend voorbeeld van het resultaat zou zeker mooi zijn. Waarbij ik moet opmerken dat het resultaat tot nu toe naar tevredenheid is!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer positieve ervaring!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk personeel, correcte behandeling, duidelijke informatie en goede opvolging van het proces na de behandeling. Zeer goede communicatie!

Zou u ons aanbevelen?
Ja

Prohairclinic is lid van