Ultra fijne haarlijn nu mogelijk dankzij nieuwste naalden | Prohairclinic

22 November, 2023 11:33

Heeft u last van haarverlies en wilt u graag een vollere en ultra mooie haarlijn?

Dan is micro haar pigmentatie (MHP) misschien iets voor u.

Micro haar pigmentatie is een innovatieve techniek waarbij met behulp van een speciale naald pigmenten in de hoofdhuid worden gebracht. Deze pigmenten bootsen de natuurlijke haargroei na en zorgen voor een optisch effect van meer haar. Micro haar pigmentatie is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die te maken hebben met dunner wordend haar, inhammen, kale plekken of een terugtrekkende haarlijn.

Maar hoe ziet zo’n Micro haar pigmentatie behandeling eruit? En wat zijn de voordelen van de nieuwste generatie naalden die vanaf nu standaard worden gebruikt bij alle klanten? In deze blogpost vertellen we u alles wat u moet weten over deze revolutionaire methode om uw haarlijn te verbeteren.

Hoe werkt Micro haar pigmentatie?

Micro haar pigmentatie is een niet-chirurgische behandeling die wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde MHP specialist. De specialist gebruikt een apparaat met een zeer fijne naald om pigmenten in de bovenste laag van de hoofdhuid te injecteren.

Deze pigmenten hebben dezelfde kleur als uw eigen haar en creëren zo een illusie van haarstoppels. De behandeling is vrijwel pijnloos en duurt ongeveer 2 tot 4 uur per sessie, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. Meestal zijn er 2 tot 4 sessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Wat zijn de voordelen van MHP?

Micro haar pigmentatie heeft vele voordelen ten opzichte van andere methoden om haarverlies te camoufleren, zoals haartransplantatie, haarwerken of medicatie. Enkele voordelen zijn:

  • MHP is een veilige en effectieve behandeling die geen littekens, infecties of allergische reacties veroorzaakt.
  • MHP is een permanente oplossing die niet vervaagt of verkleurt. De pigmenten blijven jarenlang zitten en kunnen indien nodig worden bijgewerkt of aangepast.
  • MHP is een betaalbare behandeling die veel goedkoper is dan een haartransplantatie of een haarwerk.
  • MHP is een natuurlijke behandeling die een realistisch en harmonieus resultaat oplevert. De pigmenten passen perfect bij uw eigen haarkleur en huidskleur en volgen de natuurlijke groeirichting van uw haar.

Wat zijn de nieuwste generatie naalden voor Micro haar pigmentatie?

De nieuwste generatie naalden die vanaf nu standaard worden gebruikt bij alle klanten zijn de 2 punt naalden. Deze naalden hebben twee punten in plaats van één, waardoor ze nog fijner en preciezer kunnen werken. De 2 punt naalden worden voornamelijk gebruikt om ultra fijne haarlijnen te creëren tijdens een MHP behandeling. Deze innovatie maakt het mogelijk om de ultra perfecte haarlijn te creëren bij mannen met haarverlies.

De voordelen van de 2 punt naalden zijn:

  • Ze maken kleinere en scherpere puntjes, waardoor de haarlijn er nog natuurlijker uitziet.
  • Ze verminderen de kans op bloedingen, korstjes of ontstekingen, waardoor de genezing sneller en soepeler verloopt.
  • Ze verminderen de druk op de hoofdhuid, waardoor de behandeling minder pijnlijk en comfortabeler is.
  • Ze verhogen de dichtheid en de dekking van de pigmenten, waardoor de behandeling minder sessies en minder nabehandelingen vereist.

Waar kunt u terecht voor een Micro haar pigmentatie behandeling met de 2 punt naalden?

Als u geïnteresseerd bent in een Micro haar pigmentatiebehandeling met de 2 punt naalden, dan kunt u terecht bij

PROHAIRCLINIC

... de nummer één MHP specialist in België.

Prohairclinic heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van haarpigmentatie en werkt uitsluitend met de beste apparatuur en materialen. Bij Prohairclinic kunt u rekenen op een persoonlijke en professionele begeleiding, een gratis en vrijblijvend intakegesprek, een op maat gemaakt behandelplan en een garantie op een prachtig en duurzaam resultaat.

Wilt u meer weten over haarpigmentatie of een afspraak maken voor een gratis consult? Neem dan contact op met Prohairclinic via

 

 

Of contactereer 03 899 19 16 (Belgie).